sunnuntai 18. toukokuuta 2014

RECENT ORDERSFitnesstukusta ollaan tilattu lisäravinteita ja muita jo pitkä tovi. Tällä kertaa tilauksessa tuli 8kg heraa, neljä minttusuklaata ja neljä mansikkaa. Tilasin myös BMR:n Angel shakerin, jonka oon halunnu jo vuoden päivät, mutta aina sen tilaaminen on jäänyt :-D Porukat tilas myös kaikkea muuta kivaa, mm. vitamiineja ja vaatteita. Tilaus olikin hinnallisesti aika suuri ja ilmaistuotteina saatiin ainakin toi pinkki Fitnesstukun omalla logolla varustettu shaker, joita meillä kyllä kotona on jo varmaan kolme entuudestaan! :-D

 Fitnesstukusta tilatessa postitus ei myöskään kestä kauaa, yleenä meille on tullut max. viidessä arkipäivässä! Yleensä me tilataan kerralla tosi paljon, joten 75 euron raja menee yli eikä postimaksuja tuu. Jos tuolta tilaa niin todellakin kannattaa odottaa siihen asti, että tilattavaa on kertynyt yli 75 euron edestä!
Jenkkiläinen QuestNutritionin sivusto olikin meille uus tuttavuus. Oon tilannu Fitnesstukulta aiemmin muutamia yksittäisiä Questbareja ja oon tykänny niistä kovasti. Nettiä hetken selailtuani bongasin tämän Questbarien valmistajan oman sivun, jolta sai suht halvalla tälläsen 12 patukan sample packin, mitä Fitnesstukulta ei saa. Tilasin siis heiltä 12 patukan paketin ja maistiaiseksi tollasen Protein Peanut Butter Cupin! Lisäksi sain vielä yhden ilmaispatukan :-)

Tilaus makso postikuluineen vähän päälle kolmekymppiä, mikä on kyllä pikkusumma noista herkuista. Tällästä dieettihirmuakin piristää illalla yksi maukas questbar, onhan nää ravintoarvoiltaan protskupatukoiden eliittiä ja sopii vähän tiukempaankin ruokavalioon. Tilaus tuli Jenkeistä vähän päälle viikossa, joten ei sitä kauaa joutunut edes odottelemaan!

Tän postauksen myötä mulle tuli mieleen, että taidankin kirjotella teille mun käyttämistä lisäravinteista. Miltäs kuulostaa?

♥:Emmi

6 kommenttia:

 1. Anonyymi18.5.14

  olis kiva jos tekisit postauksen tulevaisuudensuunnitelmistas!

  VastaaPoista
 2. Itsekin tein just viime viikolla tilauksen fitnesstukkuun (tällä kertaa vaan protskupatukoita ja yhet trikoot :D), maanantaina varmaan paketti ois postissa, vuhuu!

  Tee ihmeessä postausta noista lisäravinteista. Kiinnostais myös kuulla yleisesti sun mielipidettä just lisäravinteiden käyttöön/niiden terveellisyyteen&tarpeellisuuteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on aina paras tunne ku se paketti on saapunut hahah :D ja juu taidanpa tehdäkin :)

   Poista
 3. Anonyymi18.5.14

  Kirjoita vaan! ois tosi kiva kuulla :)

  VastaaPoista