keskiviikko 16. joulukuuta 2015

SHOPPAILU BERLIINISSÄ - 5 PARASTA


Mä oon niiiin lämmössä jo ja Berliinijuttuja pitäis teille avata, hetki kieltämättä menee ennen kuin pääsen takaisin fiilikseen. Historian ohella shoppailu on kuitenkin varmaan juttuja, joita useampi meistä lähtee Berliinistä hakemaan, joten sen kunniaksi ajattelin Berliini-keltanokille paljastaa mun vinkit asiaan:
 • Ihan meidän hotellin vieressä oli Kurfürstendamm, josta löytyi ihan parhaita liikkeitä Zarasta Urban Outfittersiin ja paikalliseen Sephoraan, Douglasiin.
 • Samaisen kadun lähellä olevan Gedächtniskirchen ympäristöstä saattoi löytää myös vähän erikoisemman ostoskeskuksen nimeltä Bikini Berlin.
 • Mun henkilökohtainen lemppari oli tietenkin Primark, joka oli aivan Alexanderplatzin sydämessä. Sinne menikin sitten (vaihteeksi) aivan liikaa rahaa...
 • Alexanderplatzin läheltä löytyy myös ostoskeskus Alexa, joka oli aivan valtava. Me käytiin vain muutamissa kaupoissa ja syömässä, mutta tuolla riittää kyllä koluttavaa vaikka moneksi päiväksi...
 • Stockan tapaista tavarataloa etsiessään kannattaa suunnata KaDeWe-tavarataloon, jonka lähin U-bahn-pysäkki on Wittenbergplatz. Kyseiseltä tavaratalolta on myös ihan kävelymatka Kurfürstendammille.
Mitäs te muut Berliinissä käyneet, mitkä on teidän lempparishoppailukohteet? Kommenttiboksi on avoin!

♥:Emmi


I'm so on a holiday mood at the moment so it's almost impossible to think about Berlin, but I try my best. I guess shopping and history are the things that people go and see in Berlin and thinking about those two, shopping is the thing for me. That's why I decided to tell you my top 5 tips for shopping in Berlin:
 • Our hotel was really close to Kurfürstendamm so I guess that's why the street was my favorite. You could find all the stores from Zara to Urban Outfitters and the local Sephora, Douglas there.
 • Bikini Berlin, an unusual shopping center is also found near Gedächtniskirche, a church near Kurfürstendamm.
 • Primark in Alexanderplatz was my favorite as well, so if you're looking for cheap clothes that's the place to be...
 • Near Alexanderplatz you can also find a huge shopping mall called Alexa so if you want to spend days and days shopping and eating, you know where to go...
 • KaDeWe is not a mall like Alexa with different stores but I was told it's cool as well. You can find it near the U-bahn station Wittenbergplatz.
So in conclusion, just go to Kurfürstendamm and Alexanderplatz and you'll find everything you need... ;-) If you've been in Berlin, tell me what you think and what's you're fave!

I wish you a great Wednesday xx

18 kommenttia:

 1. Anonyymi16.12.15

  Ihana takki! Mut kamala camel toe yhessä kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) ja haha onpa kyllä ihan hirvee, pahempiakin on nähty ;-)

   Poista
  2. Anonyymi16.12.15

   Enhän muuta väittänytkään? ;)

   Poista
  3. Et tietenkään, sä oot varmaan se muutenkin joka vuosien saatossa tätä asiaa blogissani oikein pilkulla viilaa :-))

   Poista
 2. Anonyymi16.12.15

  Sun tekstejä on kiva lukea, mutta lähiaikoina mua on ruvennut hieman ärsyttämään "muka hauska" kirjoitustyylisi sekä jotkut sanavalinnat, jotka eivät sovi yhtään kontekstiin tai ovat jopa hieman loukkaavia, vaikka et niitä sellaisiksi ole tarkoittanut. Tästä esimerkkinä edellisen postauksen elämänkoululainen, jota en kyllä lähtisi käyttämään näinkin fiksussa ja laadukkaassa blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon pahoillani jos joku otti itseensä esimerkiksi edellisen postauksen sanavalinnasta, mutta samalla toivon että hekin ovat ymmärtäneet, etten tarkoittanut mitään pahaa. Jos luot edellisen blogin kommentteja niin näit myös varmasti, että käsitän sanan hieman eri tavalla ja samalla mielestäni asiayhteys oli aikalailla oikea. Kiitos sulle kuitenkin asiallisesta kommentista, toivottavasti ymmärrät, että aina tekstit eivät välttämättä vastaa mieltymyksiäsi ja jatkat silti linjoilla! ;-)

   Poista
 3. Anonyymi16.12.15

  Olin ite myös KaDeWe:ssa ja oli kyllä kallista, mutta silti halvempaa kuin Suomessa olevat merkkivaatteet! Joten tavallaan tykkkäsin ;D Ja Bershkassa (miten kirjoitettiinkaan) kävin ekaa ja tähän mennessä myös vikaa kertaa tuolloin Berliinissä. Tykkäsin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Bershka on ihan huippu, niin kivan tyylisii vaatteita! :-) KaDeWe on myös ihan huippu kyllä jos vähän Suomen hintoja halvemmalla haluaa just sitä merkkikamaa! ;-)

   Poista
 4. Anonyymi16.12.15

  Munkin mielestä on jotenkin juttujen kiinnostavuus ja taso tippunut.. Harmillista kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi juttu! Toivottavasti säkin tiedät, että kaikki jutut ei välttämättä ole juuri sitä, mistä sä tykkäät! :-) Jos viitsit, niin kerro suoraan mikä jutuista/juttutyypeistä ei miellytä niin osaan kehittää hommaa eteenpäin!

   Poista
  2. Anonyymi16.12.15

   Mä oon samaa mieltä tämän anonyymin kanssa!

   Poista
  3. No kerro ihmeessä lisää, kehitystä ei tapahdu ilman rakentavaa palautetta! :/

   Poista
 5. Anonyymi17.12.15

  Mäkin mietin, et mikä sun blogissa on alkanu ärsyttää... mutta nimenomaan "muka hauska" kirjoitustyyli ja vähän loukkaavaan sävyyn oot myös kirjoitellu :( muista että sä et oo maailman napa vaikka susta siltä tuntuiski :) ja ainii se elämänkoululainen-juttu oli kyllä sulta aivan liikaa
  . :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En koe kirjoittavani "muka hauskasti" tai edes hauskasti, saatika loukkaavasti. Elämänkoululais-vertauksella en tarkoittanut myöskään loukata yhtään ketään, vaikka siltä olisikin tuntunut. Lauseyhteydestä päätellen "Jollain elämänkoululaisella saattaa myöhemmin olla vaikka ja mitä tutkintoja" -> tutkinnoton -> tutkintoja -> elämässä menee hyvin? No, oli miten oli :-D Mä nimenomaan en halua kirjoittaa kenestäkään loukkaavasti vaan haluan rohkaista porukkaa olemaan sellaisia kuin ne on (niinkuin mäkin teen!) ja potkimaan eteenpäin sellaisia, jotka on vaikka jumittuneet paikalleen, ei mitenkään pahalla vaan ihan hyvällä!

   Anyways, yritän ottaa tällaiset asiat huomioon tulevaisuudessa ja lueskella omia vanhoja tekstejä nää huomioon ottaen. Toivottavasti kuitenkin pysyt seuraajana tästäkin huolimatta ;-)

   Poista
 6. Anonyymi17.12.15

  Susta on tullut yhtäkkii hirveen sellanen pikkuvanha. Siis ei koske nyt välttämättä kaikkia sun tekstejä, mut jotenki tuntuu et yrität olla aikuisempi tai "blokkaajamaisempi" kuin oikeesti oletkaan, jolloin sun tekstit vaikuttaa väkisin väännetyiltä. Toivon et tää oli nyt sitä kaipaamaasi rakentavaa palautetta. En tiä tarkottiko edelliset anot tätä puhuessaan juttujen kiinnostavuuden laskusta, mutta itteeni tää ainakin häiritsee. Eli aiheet ihan kivoja, mutta teksti ei oo sujuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Tietenkin yhteistyöpostauksissa koitan puhua asiallisempaan ja fiksumpaan, ehkä hieman aikuisempaan sävyyn asioista ja joskus on päiviä, kun teksti ei suju. Varsinkin viimeiseen pariin viikkoon on ollut hirveä paine, kun Berliinissä joutui tekemään postauksia, kun kaveri katsoi vieressä ja täällä Batamilla on nyt ollut vähän ongelmia netin kanssa. Silti yritän parhaani ja jatkossa koitan kiinnittää vielä enemmän huomiota tekstiin. Itsekin olen siis jotain pientä tekstiongelmaa huomannut, joten et ollenkaan ole ainoa! Kiitos sulle, tää on just sitä palautetta mitä kaipaan, eikä sellaista "olet paska et osaa" tyylistä :-D
   Ihanaa joulunaikaa sulle!

   Poista
  2. Anonyymi18.12.15

   Samoin ja tsemppiä tekstien kans! Kai se sieltä lähtee! :)

   Poista
  3. Jee kiitos! :-) kyllä se taas kun saa oman "kirjoitusrauhan", tiiät varmaan mitä meinaan!

   Poista