perjantai 11. joulukuuta 2015

GREETINGS FROM BERLIN


Ihanaa perjantaita ja terkut täältä Berliinistä! Meidän viiden päivän loma alkaakin olla ihan loppusuoralla ja tää aamu on mennyt pakkaillessa, aamupalaillessa ja kohta lähdetään vielä tekemään viimeiset ostokset Kurfürstendammille vielä ennen kentälle lähtöä. Meillä on ollut ihan mahtavat viisi päivää: on nähty jos jonkinlaista paikkaa ja muistomerkkiä ja tietenkin syöty hyvin. Mun lempinähtävyyksiksi tuli ilman muute Holokaustin muistomerkki ja juutalaismuseo. 

Muuta kivaa? Käytiin luistelemassa Alexanderplatzilla! Meitsi veti eilen siis hokkarit jalkaan ja veteli ympäri rinkiä TV-tornin juurella. Ihan sika kivaa! Eikä se tullut lopussa lukkokaappeineen ja luistinvuokrineen maksamaan kuin neljä euroa! Potsdamer Platzin pyllymäki jäi testaamatta, mutta jäipähän jotain ensi kertaan ;-)

Ostoksia oon lähinnä tehnyt Primarkissa ja meikkikaupoissa, mutten oikeastaan lähtenyt mitään ihmeellistä hakemaankaan. Muutamat mekot ja paita, muki ja meikkejä on mun matkaan tällä kertaa tarttunut. Haluatteko te muuten kuulla ostoksista lisää? Jos, niin huikatkaapa kommenttiboksiin... Magneetin taisin meidän jääkaapin oveen myös ostaa, äiti ootko nyt happy?

Ekalla Saksan reissullani oon huomannut nyt myös jotain negatiivista. Ihmiset on Saksassa törkeitä eikä tämä tosiaan ole asiakaspalvelun maa. Ollaan saatu kyllä reissun aikana paljon huonoa asiakaspalvelua, mutta ei me siitä olla lannistuttu. Hieno maa on kuitenkin loppujen lopuksi kyseessä!
Tän reissun aikana sain vain pienen palasen Berliinistä ja odotankin jo paluuta tänne. Joskus haluan myös äidin tänne raahata, ei mun matkustaminen oo mitää ilman sitä. Meillä on niin omat tavat mennä ja tallustaa, että kaipaan niitä melkein nyt jo! Ens viikolla nähdään äiti ;-)

Jos haluatte kuulla Berliinistä jotain tiettyä, huikatkaapa kommenttiboksiin! Mä lähden nyt vielä viimeiselle kierrokselle!

♥:Emmi


Our five-day-holiday in Berlin is coming to its end today and I've had such an amazing week here. As it's my first time in Germany I was a bit shocked about how rude the people can be in here. All in all we had great time and although we met a lot of rude people we also got to experience that German people can also be nice and friendly.

My favorite part was definitely the Holocaust Memorial as well as the Jewish Museum. I also loved skating at Alexanderplatz next to the TV-tower. That was quite cool and not expensive at all, so here's a tip for everyone that ever go to Berlin. The things I've bought? I've just bought the things I really need, such as make up and a little clothes. Today I'm still going to Kurfürsterdamm to buy a good book. I really love that street and it's really near to our hotel.

I've had great time here this week and I hope to come back to Germany as soon as I can - and of course with my mommy. I just love traveling with her and I'm glad that we'll see each other already next week. I miss you mommy!

Should you have any questions about Berlin, comment on the comment box and I'll try to help you out!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi17.12.15

  Oot nii feikki ja puhut blogissas kyl nii paljo paskaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo o no nyt oli kyllä paskapuhetta sieltä suunnalta :-D

   Poista