lauantai 26. joulukuuta 2015

AO NANG


Huomenta ja terkkuja jälleen Batamilta! Palattiin eilen iltapäivästä takaisin Krabilta kotisaarelle ja halleluujaa miten on ihanaa, kun on kaikki vaatteet, oma sänky ja toimiva netti. Lenkkiä lukuunottamatta oonkin maannut kokoajan tässä sängyllä ja lukenut hyvää kirjaa ;-D Nyt onkin aika lähteä käymään altaalla ja iltapäivästä käydään vähän kaupoilla. Peruselämää siis, vielä kun lisätään illan treenit ja opiskelut. Ensin kuitenkin halusin tulla jakamaan muutamat kuvat Ao Nangista.

Me ei siis majoituttu Ao Nangissa, niin kuin monet suomalaiset, mutta mentiin yhtenä päivänä siellä kuitenkin käymään. Turistileveli nousi ainakin potenssiin tuhat verrattuna meidän kylään, mutta jollain tapaa se oli ihan kivaa - yhdeksi illaksi. Ravintoloita ja krääsäkauppoja oli vaikka muille jakaa ja Pohjoismaisia ja muiden maiden lippuja oli joka puodin kyljessä. Ruoka ei kuitenkaan ollut ihan tuhottoman kallista, mikä oli yllätys.

Me törmättiin tuon muutaman tunnin aikana varmaan viiteen eri suomalaisperheeseen ja meiän porukoille se oli ihan hassua, sillä meikäläinen taitaa olla ainoita suomalaisia, joita he on pitkään aikaan nähnyt. Kyllä sen heti huomaa, kun Suomituristi käppäilee kadulla vastaan. Liika on liikaa, mutta onneksi tässäkin tapauksessa kaduilla tallaili prosentuaalisesti enemmän muita kuin suomalaisia ;-)

Ao Nangista ostettiin myös meidän veneretki, josta mulla onkin kuvia vaikka muille jakaa. Se olikin ruuan lisäksi mun ehdottomasti paras kokemus Thaikuissa. Olin koko ajan ihan monttu auki näistä luonnon ihmeistä ja onnellinen siitä, että pääsen tän kaiken näkemään. Huhhuh miten upeeta, näätte ens viikolla tästä lisää kuvia!

Miten moni teistä on lomaillut Ao Nangissa?

♥:Emmi


Gooood morning and greetings from Batam again! We arrived "home" safely yesterday afternoon and all I've done by now is laying on my cozy bed, eating and reading a book. Plus a little 30min jog in the neighborhood! I've been so lazy the last almost 20 hrs but now I'm off to sunbathing a little and then some food shopping. Tonight I'm just gonna chill at home, study and workout so as you can see, I'm living normal life here as well.

But back to the pictures. Back in Thailand we spent one evening in Ao Nang. I think it's really hundred times more tourist-y place than Klong Muang but it was cool for one night. There was so much Finns compared to Klong Muang or Batam that it almost felt ridiculous. The weirdest thing was, I guess that the food wasn't too expensive although it was a place for tourists.

We also got our boat trip from Ao Nang. I think the boat trip was the best thing in Thailand (and Thai food of course!) so I have a lot of pictures taken from there. You'll see more of it later, have an awesome day xxx

6 kommenttia:

 1. Anonyymi26.12.15

  Joo, tääl on kyl ihan hullun paljon suomalaisii turisteja! :D T.Sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! :-D Toisaalt ihan hauskaa mut jossain menee raja silti! Ihanaa loppulomaa hei sinne ;-)

   Poista
 2. Anonyymi26.12.15

  Voi ei taaas.... "kyllä sen huomaa kun Suomituristi..." Siis itse luulet olevasi kovinkin muiden yläpuolella tuossa matkustamisessa? Eiköhän se niin ole, että myös sinä olet "Suomituristi", onko noussut pissa päähän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä kohtaa mahdoin väittää etten itse ole turisti :-D Musta on vaan kiva olla paikassa, jossa on vähemmän oman maan kansalaisia! Samalla on myös hauska nähdä, miten tosiaan erottaa suomalaiset muista kansalaisuuksista, kun ne kävelee kadulla vastaan! :-D

   Poista
 3. Anonyymi26.12.15

  Taitaa anonyymillä lukijalla olla jotkut omat lasit, joiden läpi lukee sun tekstiä. Mä en ainakaan ajatellut tekstin luettuani, että pitäisit itseäsi jonakin muuna kuin Suomi-turistina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joillakin tuppaa välillä olemaan jotkut extratarkat nipotuslasit päässä, mutta antaa olla jos se heitä ilahduttaa :-D Kiitti sulle!

   Poista