torstai 17. joulukuuta 2015

ROCKY ROAD FOR XMAS


Tänään tehdäänkin rocky roadia teiltä joltain saadusta ehdotuksesta ja toivottavasti joku saa tästä hyvät vinkit joululahjaan. Mun piti itse asiassa julkaista tää jo eilen mutta Tube taisteli aika pahasti vastaan. Nyt video on kuitenkin julki! Voitte muuten käyttää myös muita täytteitä kuin lakuja, pähkinöitä ja vaahtokarkkeja, vaikka joten jouluista kuten pipareita ja muuta. Tossa kuitenkin on ihan mun lempparitäytteet ;-)

Ihanaa torstaita tyypit, toivottavasti teillä on kiva päivä!

♥:Emmi

PS. Jos missasitte eiliset Berliinin shoppailuvinkit, ne löytää täältä!

4 kommenttia:

 1. Anonyymi17.12.15

  Huomasin että sulle on tullut hirveesti negatiivisia kommentteja, se on harmillista. Itse arvostan sitä että teet joka päivä postauksen, ja on kiva seurata sun elämää kun et kuppaa kokoajan Porissa, se tekee tästä myös paljon kiinnostavampaa (jutut muutenkin jees, ja monipuolisia) :) Haluisin vaa sanoo, että noitten negojen takana on varmaan elämäänsä kyllästyneitä, ja mun päivään tuot sen viitisen minuuttia iloa! :) ja ite toivon myday videoita :) keep it going girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Negatiivinen on positiivista, jos se ilmaistaan rakentavasti! Mahtavaa, jos kuitenkin tykkäät seurailla :-) Mä koitan aina tehdä mahdollisimman monipuolisia juttuja ja siinä meneekin varmaan eniten aikaa, kun koitan säätää postauksia sellaiseen järjestykseen, ettei päivästä toiseen tuppaisi samanlaisia juttuja. Kivaa siis, jos olen tässä onnistunut! Kiitos sulle vielä tosi paljon ja ihanaa joulun aikaa :-)<3

   Poista
 2. Anonyymi18.12.15

  Temperoitko suklaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En älynnyt! :-D kaveri kyseli ihan samaa ja ens kerralla on kyllä pakko temperoida! :-)

   Poista