sunnuntai 30. elokuuta 2015

THEY'RE REAL !


I bet mascara is the most important piece of make up a girl has. I've always preferred to change my mascara once in a while and the last time I visited Sephora I had to spend 26 euros to this beauty. Actually it was my American friend who said that this Benefit - they're real!-mascara is the number one sold mascara in the US. That sort of a sealed the deal ;-)

I'm not sure whether the mascara is worth all that hype but Benefit official website says that this mascara is lengthening as well as it also lifts and separates your lashes. And it sure does that! It is at least almost as incredible as people say. But where there's pros, there's also cons. And if I should say one bad thing about this one, I hate washing it off! Normally my make up removal washes off literally all the make up I have on my face but this sure sticks! Well, I guess you could say it's a pro rather then a con, but I don't like it. Either way, this mascara is worth every penny I used to buy it and I guess I won't change mascara right away after this one!

Ripsari on varmaan tärkeimpiä meikkituotteita, jonka tyttö omistaa. Mä tykkään aina välillä vaihdella mun ripsaria ja viime kerralla Sephorassa vieraillessani mun oli ihan pakko tuhlata se 26 euroa ostaakseni tän kaunokaisen. Oikeastaan mun jenkkiystävä huomautti, että tää on USAn myydyin ripsari ja siinä kohtaa viimeistään oli ihan pakko kiikuttaa tää kassalle ;-)

En oo siltikään ihan varma, onko ripsari kaiken sen hypetyksen arvoinen. Benefitin nettisivuilla sanotaan, että ripsari lupaa pituutta ja erottelevuutta ja sitä se kyllä tekee. Se on vähintään melkein yhtä hyvä, kuin siitä kerrotaankin. Mutta missä on plussia, sieltä löytyy myös miinukset. Ja jos pitäis jotain pahaa sanoa, niin vihaan pestä tätä pois! Normaalisti mun meikinpoistoaine pesee kaiken meikin helposti pois, mutta tää kyllä pysyy! Joillekin se on varmaan hyvä asia, mutta mä en tykkää! Toisaalta siihenkin tottuu. Miten vaan, ripsari on kyllä jokaisen penninsä arvoinen ja veikkaan, että taidan joskus toistekin sen mukaani napata?

Mikä on teidän luottoripsari? Vinkkejä ja suosituksia kehiin!

♥:Emmi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi30.8.15

  Mun suosikki on Estée Lauderin Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara. Se erottelee ja pidentää ripsiä ja ei tee niistä sellaisia tönkön näköisiä. En ollut ennen tätä ripsaria ostanut kertaakaan samaa ripsaria kahdesti ja tätä on menossa jo neljäs putkilo. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kuulostaa unelmalta! ;-) Onko kovan hintainen?

   Poista