torstai 20. elokuuta 2015

BRAIDS & SNEAKERS


 I should've posted you guys a video today but last night 1. my Internet was down for a long while and 2. when I finally got connected I just started to mess around and fix the speed of my voice and it turned out too funny. I guess our WhatsApp group got enough of my video clips and my stupid laugh on the background. So I'll post the video later on!

Because of that I will give you guys yesterday's OOTD! Braids with my fave pull-over shirt! I've fallen in love with French braids and now that I can do them by myself... ;-) You know how it ends! This outfit was hot to wear for our late summer (started last week, now it's 25 degrees every single day!) but not too hot. I like this outift a lot and I love the fact that my style varies a lot nowadays. Some days I wear sneakers and pull-overs and the other days I wear heels or a skirt. It depends of the feeling I have!

Does your style vary often or is it always the same?


PULL OVER - C&A
SHIRT&SHORTS - Gina Tricot
SNEAKERS - New Look

 Mun piti postata teille videota, mutta ensinnäkin mun netti tökki eilen ihan sairaasti ja sitten kun vihdoin pääsin videon tekoon niin mielummin pelleilin vain asetuksilla kun oikeasti editoin sitä ;-D Joskus näinkin! Kaveriporukan whatsapp-ryhmä sai kyllä oman osasnsa mun pikanopeudelle muutetuista videoista, haha! Videota tulemaan sitten myöhemmin, kun editointi on kunnolla loppuun suoritettu ;-)

Sen sijaan saatte eilisen asukuvia! Harvoin sitä saan saman tai edes edellisen päivän asut postailtua, yleensä ne lojuu arkistossa parista päivästä viikkoon tai jopa pitempään! Oon ihan rakastunut ranskalaisiin letteihin ja nyt kun osaan niitä itekin tehdä niin pidän niitä ihan liian usein ;-D Helppoa ja kivaa! Tää asu oli vähän lämpönen meidän myöhäiselle kesälle, muttei kuitenkaan liian. Tykkään ihan sikana tän asun fiiliksestä ja siitä, että mun tyyli vaihtelee nykyään tosi paljon! Välillä on tennaria ja ruutupaitaa ja toisinaan taas korkkareita ja mekkoja. Kaikki passaa!

Vaihteleeko teiän tyyli vai pysyttelettekö yleensä samoissa jutuissa?

♥:Emmi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi20.8.15

  kiva asu tosiaan ! voikun mäkin osaisin tehä lettejä mut ei vaa onnistu multa ! :D ja voi ei onko sun nilkassa joku haava ? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hei treeniä treeniä, mä harjoittelin ihan sairaan kauan ennen kun opin ;-) ja tosiaan toi "viiva" mun vasemmassa nilkassa on sairaanhoitajaopiskelijan hoitovirheestä aiheutunut "palovamma". Sen vieressä on tollanen haava (ties mikä on) mikä vihdoin vuosien jälkeen osottaa paranemisen merkkejä...

   Poista