tiistai 25. elokuuta 2015

SIMPLE SNACKS


People often lack of snack ideas. I understand it totally. Sometimes, especially in a hurry it's hard to think what could be a good snack? At home you don't have enough ingredients for a smoothie. I don't want to eat just bread or quark. What should I do? Listen to my tips ;-)

Tosi usein valitellaan, ettei keksitä hyviä välipalaideoita. Ymmärrän hyvin, mistä on kyse. Joskus ja etenkin kiireessä on vaikea miettiä, mikä olisikaan hyvä välipala. Kotona ei ole tarpeeksi aineksia smoothieen, eikä pelkästään leipää tai rahkaa halua syödä. Mitä sitten pitäis tehdä? No kuunnella mun vinkkejä ;-)


Snack number 1: cottage cheese, frozen berries and honey. Easy to make and so yummy! I could eat this every day.

Välipala nro 1: raejuustoa, jäisiä marjoja ja hunajaa. Niin helppoa ja niin hyvää! Voisin syödä tätä valehtelematta joka päivä!


Snack number 2: a sliced apple with cinnamon. This will do also as a dessert after dinner. I gotta always have apples and cinnamon at home because I'm so addicted to this...

Välipala nro 2: viipaloitu omena kanelilla. Toimii myös jälkkärinä päivällisen jälkeen ;-) Mulla täytyy aina olla kotona omenoita ja kanelia, koska oon niin koukussa tähän haha... Ja oon ollut jo varmaan pari vuotta :-D

Normally I eat a lot of different snacks as you'll see in my upcoming food diary. So this works as an example of my normal snacks. Although normally I'm so hungry that I eat both at the same time. That works also well ;-) If you guys have any recipe ideas I could work on with, let me know! Now it's time for driving school and then real school haha! Have a great Tuesday, xx

Normaalisti syön paljon erilaisia välipaloja, niinkuin tuutte huomaamaan tulevasta ruokapäiväkirjasta. Tää on siis vaan esimerkkinä mun normaaleista välipaloista. Yleensä oon kyllä niin nälkäinen, että syön molemmat samaan aikaan haha! Jos sieltä löytyy resepti-ideoita, joita voisin työstää niin antaa palaa! Nyt pitääkin mennä ajotunnille ja sitten kouluun, kuulumisiin!

♥:Emmi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi25.8.15

  Liika kanelin syöminen on vaarallista ja vahingoittaa maksaa vakavasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi25.8.15

   Niin on, jos sitä syö useita ruokalusikallisia päivässä. Epäilen kyllä, että tässä ei ole niin suurista määristä kyse. :)

   Poista