sunnuntai 2. elokuuta 2015

EN FRANCAISA couple of you guys had asked for a video in French while I'm here so I finally did it. Unfortunately it's only in (bad) French with Finnish subtitles. But for those who can't understand it - it's just one boring monologue of the things I've done, what I'm gonna do etc.

I know my French sucks a lot but we'll keep the comment box as a place for positive things but also for well explained critique. I hope you enjoyed it!


Sain toiveena tänne tullessani, että tekisin videon ranskaksi. Niinku videolla sanon, niin alussa se kuulosti ihan hullulta idealta, mutta tulipahan tehtyä! Mun ranskahan tosiaan on ihan ahterista ja jälkeenpäin katsoin videon ja huomasin jo puheessa virheitä, mutta eiköhän niitä tule kaikilla :-D Ennen tän videon julkaisua näin muuten jopa painajaista, että kaikki haukkui sen ihan lyttyyn! Kuitenkin, tässä pientä kuulumisvideota ranskan kielellä, joka normaalisti on kaunis, mutta nyt...

Toivottavasti kuitenkin tykkäsitte!

♥:Emmi

11 kommenttia:

 1. Anonyymi2.8.15

  Tosi hyvinhän toi puhuminen meni! :) Oli oikein sujuvaa ja luonnollista. Oon itse myös lukenut pitkäm ranskan ja kirjoitinkin sen vähän yli vuosi sitten ylppäreissä ja vähän harmittaa, että en oo oikeastaan lainkaan sen jälkeen käyttänyt ko. kieltä lainkaan. Pitäisköhän varata matka Ranskaan ens kesäks, hmmm... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää kiitos, kyllähän se tuolla parantukin huomattavasti :-D Ja tosiaan kieltä ei opi kuin käyttämällä ja ranskan kanssa on se huono juttu että sitä tulee oikeastaan käytettyä vain Ranskassa/ranskankielisten kanssa... Varaa matka, suosittelen! Mutta puhu sitten kanssa sitä ranskaa, mullekin oli aluks niiiiiin helppo vaan vaihtaa englantiin kun tuntu ettei nyt jaksa tai pysty ;-)

   Poista
 2. Anonyymi2.8.15

  Tosi hyvin puhut! Olisiko joskus mahdollinen sellainen video jossa puhuisit edes pikkupätkän kaikkia osaamiasi kieliä? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Itse oon tosi kriittinen ja tulee melkein myötähäpeä tota katsoessa :-D Ja joo on mahdollista, mitä haluisit että sanon videolla? Oon miettinyt, enkä keksi yhtään haha!

   Poista
  2. Anonyymi3.8.15

   Ihan sama oikeastaan :D kerro vaikka kuulumisia tai jotain!

   Poista
 3. Anonyymi2.8.15

  apua mun mielestä puhut ihan sikahyvin! Ite en osaa ranskaa ja kauhea kateus iski.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi kiitos! Kannattaa opetella, huikee kieli ;-)

   Poista
 4. Anonyymi3.8.15

  puhut tosi hyvin, muutenki oot niin luonteva kameran edessä !! upeaa

  VastaaPoista
 5. Anonyymi3.8.15

  katseesi on ylimielinen. muuten puhut todella hyvin ranskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyi olkoon huomasin ihan saman, ei oo tarkoituksella!! :-D kiitos kuitenkin :))

   Poista