maanantai 31. elokuuta 2015

MUMMILA


 A few pics from yesterday, I simply love going to my grandparents' place. I spent literally the whole afternoon there! First we had lunch (salmos soup, oh gosh how I love it) and then I took a little nap (haha almost one hour and a half). We also had a little ice cream with meringue and fudge sauce on it ;-) More of these afternoons! I had lovely time and after Saturday's party it was kinda relaxing and good, haha.

After I had returned home yesterday I was again filled with energy and so I could study and even clean the whole house! I vacuumed, did the laundry, cleaned the toilets and literally everything! :-D Totally fun once in a while! Now it's great to start a new week after a day of relaxing. I even ended my day with going to the sauna and then jumping into fresh, clean sheets. Had a good night's sleep tho!

Hope you guys are having a great Monday, xx


Musta tuntuu, että oon ennenkin hehkuttanut, mutta ai että miten mä rakastan käydä mummilassa aina vähän väliä! Eilen vietin siellä koko pitkän iltapäivän, niin rentouttavaa riehakkaan lauantai-illan (ja yön) jälkeen :-D Lounastettiin lohisopalla ja otin puolentoista tunnin tirsat yleisurheilun MM-kisoja katsellessa, haha. Jälkeenpäin vielä jätskiä marengilla ja kinuskikastikkeella, kyllä mun vaan kelpas ;-)

Tulinkin takaisin kotiin iltapäivällä ihanan energisenä ja jaksoin hyvin lueskella ja jopa siivota koko kämpän lattiasta kattoon! Neljä koneellista pyykkiä, astioita, puhtaat lakanat, imurointia ja vessan pesua. Siivoominen on oikeesti ihan mukavaa! :-D Nyt on kiva alottaa uus viikko rentoilusunnuntain jälkeen, kävin jopa saunassa eilen! Oli ihan hypätä puhtaisiin lakanoihin nukkumaan saunan jälkeen...

Toivottavasti teidän maanantai on alkanut hyvin, palaillaan taas huomenissa!

♥:Emmi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi31.8.15

  Moikka! Tää ei nyt liity tähän postaukseen yhtään mitenkään, mutta miten sä luit uskonnon ylppäreihin? Siis, että kuinka kauan, millä tavalla(luitko vaan kirjoja läpi) ja sen sellasta kun sullahan ne meni aika hyvin jos en väärin muista:) kaikille sopii tietenkin eri tavat mutta näin jo kevään kirjoituksia silmällä pitäen(mun eka reaaliylppäri), mistä Kannattais aloittaa ja miten ja kuinka ajoissa? Kiitos jo etukäteen!!:) oot ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ei se mitään haittaa. Luin itse sekä kursseilla käytettyjä kirjoja, että pikkasen muiden kirjasarjojen. Lisäksi luin kertauskirjaa ja tein aika paljon muistiinpanoja ja alleviivailin! Jos haluut lisää infoa tai apua, niin tuu rohkeesti jossain pistämään viestiä ja s-postiakin voi laittaa osotteeseen psaplblog@gmail.com. Jos on antaa ideoita, niin voin myös kirjoitella aiheesta lisää kevään ylppärien lähestyessä. Muutamia ylppäreihin liittyviä postauksia löytyykin jo studies-tägin alta. Kiitos sulle! :-)

   Poista