keskiviikko 12. elokuuta 2015

PARIS TOP 5 SHOPPING


Vihdoin sitä videota ulos! Suosittelen katsomaan kännykällä, laatu on huomattavasti parempi ;-D Tosiaan tarkennusongelmien kanssa tappelin tota kuvatessa varmaan tunnin ja jouduin kuvaamaan videon ties kuinka moneen kertaan, kun tarkennus ei ollutkaan sitten tarpeeks hyvä... Kuitenkin, idea menee varmaan perille ;-) Onko muuten youtubenörttejä siellä, mistä noita laatuasetuksia sais sieltä päästä säädettyä?

Saa muuten pistää niitä videoideoita! Kielivideon suunnittelu on parhaillaan meneillään, mutta sen jälkeen en ookkaan ihan varma mitä keksisin ;-)

Niin ja mitä tykkäsitte näistä ostoksista?

// Sorry guys, this video is unfortunately only in Finnish but it's about (as you probably know due to the title) my top5 purchases while I was still in Paris. I gotta make subtitles to my upcoming videos but now I'm too tired fo that ;-) Have a great day!

♥:Emmi

6 kommenttia:

 1. Anonyymi12.8.15

  Toi kengät ja nahkatakki oli tosi kivat! :-) Pieni epätarkkuus ei ainakaan omaa silmää haitannut. Ihan sellanen peruskiva video ois se, että kerrot itestäs vaikka 20 faktaa, ja vaikka pari epänormaalia faktaa (sellasia ei liian henk.koht, mut ei peruskauraakaan). Keep it going girl! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pistetään ehdotus mieleen ;-) I will!

   Poista
 2. Anonyymi16.8.15

  "Ja toi, toitoi..."

  VastaaPoista
 3. Anonyymi19.8.15

  Oot mun mielestä ihanan luonteva kameran edessä! Tykkään sun tyylistä puhua jos näin voi sanoa :) hienot ostokset!

  VastaaPoista