perjantai 10. huhtikuuta 2015

OUTFIT | SPRING BASICS


Sitä vissiin sanotaan, että loman aikana ihminen lataa akut täyteen ja lähtee uusin voimin kohti uusia haasteita. Tällä kertaa mä kyllä kumoan väitteen. Mun koko pääsiäisloma oli sitä kuuluisaa akkujen latailua ja täyttä löhöömistä, että olis sitten potkua taistella nää viimiset kuukaudet ennen kesän alkua. Kuitenkin musta tuntuu, että oon koko tän viikon ollut extra-väsynyt, siis henkisesti ja fyysisesti. Oon ihan kuin joku muriseva karhu kun kävelen vastaan, energiaa ei tunnu riittävän mihinkään. Alkuviikon kaks ekaa treeniä meni ihan nappiin, mutta eilinen rinta-ojentaja oli ihan täyttä kuraa. No, se on kyllä muutenkin mun inhokkitreeni :-D

No, ehkä tästä opimme että loma ei aina tee tehtäväänsä. Onneks mä saan toisen heti perään, sillä ylihuomenna Praha is calling! Aattelin, että pääsiäisloma tekis tehtävänsä enkä mä enää tarvitsis mitään lomareissua, mutta ohhoh yes I do. Mielialaa nostaa vielä se, kuinka paljon mä toivottavasti saan teille sieltä matskua. Ja sekin, että vappu on ihan pian! Alle kolme viikkoa, mitäs siihen sanotte?! Ihan sika ihanaa!

Asusta kuitenkin sen verran, että ihan perusjutuilla taas mennään. Musta on hirmukiva postailla tälläsiä "cozy"-asuja, sellasia joita pelastaa mun päivän, kun en muutakaan päälleni keksi. Tässä myös hyvä esimerkki perusasusta viime syksyltä. Sama nahkatakki sielläkin :-D

Nahkis ja kengät onkin tosi tutut, takki H&Mltä ja kengät New Yorkerista. Paidan ootte myös nähnyt kesäasuissa, se on Gina Tricotista ja huivi taitaa olla Piecesin. Nuo farkut onkin mun luottoyksilöt, ties kuinka monta vuotta vanhat Guessin farkut ja edelleen sykkii elinvoimasina.

♥:Emmi


4 kommenttia:

  1. Onpas kiva asu ja jotenkin tosi kivat kuvat! :) Ihanaa reissua, voi kun itekki pääsis taas jonnekin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee kiitos ja kiitos <3 sä just olit nainen! ;)

      Poista
  2. Anonyymi10.4.15

    Sama juttu! Oon pääsiäisloman jälkeen ollut aivan puolikuollut jokaisella tavalla. Huhhuh! Mutta hyvää reissua sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että joku muukin! ;D kiitoksia :)

      Poista