perjantai 3. huhtikuuta 2015

HEMMOTTELE ITSEÄSI


 Stressi on poissa. Ja teema melkein sama kuin viime postauksessa. Viimeksihän annoin muutaman vinkin (pikemminkin muistutuksen) keinoista, joilla vähentää sitä jatkuvaa stressiä. Mun kevään pahin stressi loppu nyt - onhan ylppärit ja heti perään seitsemän kokeen koeviikko nyt ohi ja pääsiäisloma saa luvan alkaa.

Mulle passaa oikein hyvin tälläset ihanat hemmotteluhetket, joko sitten keskellä kiireisintä arkea tai näin lyhyen loman aikana. Oon laiminlyönyt mun ihonhoitoa läpi koko talven - lukuunottamatta säännöllistä kasvopesua, kasvovettä ja rasvaa. Nyt olikin sitten aika tehdä jotain virkistävää koko kropalle, sillä siitähän se mielikin virkistyy! Kävin siis aamupäivästä vetämässä kovan pepputreenin (seriously, melkein itkin ja oksensin) ja sen jälkeen tein rauhassa kasvojen ja huulien kuorinnan, pesin hiukset tehohoidolla ja laitoin vielä hopeashampoota - jos vähän sais kellertävyyttä poistetuksi.

Tällänen lyhyt hemmotteluhetki on kiva päättää vielä vaikka kupilla lempiteetä. Sitä juodessa voikin sitten vaikka rasvailla koko kropan jollain hyvän tuoksuisella rasvalla!

Miten te hemmottelette itseänne näin kotosalla?
♥:Emmi

PS. Kiinnostaako kuukauden suosikit-postaukset vielä? Jos kiinnostaa, niin sanokaa! En lähde kokoamaan sitä, jos teiltä ei näy vihreetä valoa :-)


2 kommenttia:

  1. Anonyymi4.4.15

    Kiinnostaa! Itse ainaki tykkään aina kun postailet kuukauden suosikeista :)

    VastaaPoista