tiistai 14. huhtikuuta 2015

WOKING OUT | SHOULDERS & BICEPS
Sain osakseni jäätävää vihanpurkamista ask.fm:ssä, mitä tulee näihin treenivideoihin. Eikö muka ensin pitäis opetella tekniikat? Eikö pitäis olla ihan tikissä ennen kuin mitään treenivideoita alkaa lisäilemään? Vastaukseni ensimmäiseen on, että mielestäni osaan tekniikat tarpeeksi hyvin, jotta voin niitä muille näyttää. En ole täydellinen, mutta onko meistä kukaan? Ja toiseen kysymykseen: en ole ehkä tikissä, mutta sinut kroppani kanssa. Kaiken kukkuraksi blogi on kuitenkin omani ja lukijat ovat pyytäneet treenijuttuja, joten täältä niitä tulee. En mä tälläsestä nokkiini ota, nauran vaan kahta kauheemmin. Kuitenkin jotain pitää antaa vastaan, niin funtsein että haluatteko videoiden alle lyhyet sanalliset selitykset ja vinkit liikkeiden tekniikkaan?

Tällä kertaa vinkit menevät näin:
1. Upright barbell row (pystysoutu tangolla) - Tärkeää on mielestäni ottaa sopivan leveä haara-asento, pitää ryhti ja ajatella enemmänkin nostavansa kyynärpäitä, kuin käsiä.
2. Dumbbell lateral raise (vipunostot sivuille ) - Parhaan tuntuman saa, kun ajattelee nostavansa pikkurillejä kohti kattoa.
3. Front two-dumbbell raise (vipunostot eteen) - Pysäyttämällä kädet millisekunniksi yläasennossa ja laskemalla hitaasti alas saat parhaan tuntuman
4. Upright dumbbell row (pystysoutu käsipainoilla) - Liike on melkein sama kuin ensimmäisessä klipissä, joten tähän pätevät samat vinkit ;)
5. Rear-delt machine (takaolkapääkone) Hyvä ryhti ja pieni liike ovat tärkeimpiä. Tärkeää on myös muistaa pitää kyynärpäät ylhäällä!

6. Barbell curl (hauiskääntö tangolla) Kikka on tehdä tämä liike selkä seinää vasten, jotta et ala huojumaan ja tee liikettä selällä. Hallittu liike takaa parhaan tuloksen!
7. Alternate incline dumbbell curl (hauiskääntö vinopenkillä) - Penkin selkänojan pitäminen matalammalla takaa sen, että liike menee enemmän hauiksille kuin olkapäille. Myös tässä hallittu liike ja se, ettei "pura" lihasjännitystä takaa parhaimman tuloksen. Yläasennossa tykkään myös kääntää ranteita hieman "ulospäin", jolloin saan viimeisetkin mehut rutistettua!
8. Hammer curls (vasarakääntö) - Tässä pätee melkein samat ohjeet kuin edellisessä! Muistakaa vaan, ettette päästä käsiä aivan suoriksi ja näin pura lihasjännitystä ;) Tämä on myös itseasiassa tosi hyvä liike juuri naisille - tuo hauiksiin nättiä "naisellista" muotoa.

Haluatteko, että lisään myös vanhoihin ja tuleviin treenipostauksiin näitä tekniikkavinkkejä? Onko teillä jotain hyviä kikkoja tai "muistisääntöjä" näihin tai joihinkin muihin liikkeisiin?

♥:Emmi

4 kommenttia:

 1. Anonyymi15.4.15

  musta toi on hyvä et laitat ohjeita ja vinkkejä :) äläkä välitä tollasist kateellisist mursuist jotka huutelee askis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä homma, näin siis jatkossakin! :)

   Poista
 2. Anonyymi19.4.15

  sulla on oikeasti tosi upea kroppa, hämmentää toi "ei niin tikissä" koska se saa sut kuulostamaan joltain aivan aloittelijalta, vaikka todellisuudessa tulokset TODELLAKIN sussa näkyy! en muutenkaan ymmärrä miksi joku ajattelisi, että pitää olla jonkun tietyn muotoinen että voi jakaa tietämystään! sulla on tosi kiva blogi ja olet muutenkin mahtava, kateelliset siellä ihan oikeasti huutelee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos, ihanaa että joku on tota mieltä :))<3

   Poista