torstai 16. huhtikuuta 2015

TUTORIAL | PARTY MAKE UP

 ♥ Step 1: Levitän yksinkertaisesti alla olevan luomiväripaletin vaaleinta sävyä koko luomelle, ihan kulmaluuta myöten.
 ♥ Step 2: Seuraavaksi levitän tasaisen 'viivan' keskimmäistä sävyä samaisesta luomiväripaletista tuohon luomivakoon. Sävy on luomella tuollainen vaaleanharmaa.
♥ Step 3: Ensin häivytetään mahdollisesti vähän sen vaaleanharmaan luomivärin rajoja häivytyssiveltimellä ja tämän jälkeen levitetään luomiväripaletin tumminta sävyä, mustaa kuvan mukaisella tavalla.
 ♥ Step 4: Häivytetään tumminta sävyä ja mahdollisesti korjaillaan jotain koloja/tummempia kohtia vaaleammaksi. Kokoajan tulee pitää huolta, että molemmat silmät näyttävät suurinpiirtein samalta.
 Käytin tätä tehdessäni Lumene Natural Coden luomiväripalettia Eye Dramatizer (11 Sandy), Lumenen Blueberry eyelineria sävyssä Khaki Crystal sekä Makeup Storen glittereyelineria sävyssä diamond. Lisäksi kuvassa on käyttämäni siveltimet: turkoosivartinen tummiin sävyihin, keskimmäinen vaaleisiin ja oikeanpuolimmaisin häivyttämiseen.
♥ Steps 5&6: Mä laitan yleensä pohjalle ensin tuota Lumenen tummaa eyelineria ja sen kuivuttua glitteriä päälle. Näin mä saan mielestäni parhaan lopputuloksen. Lumenen eyelineria vedän aina ohuen viivan ja siihen päälle glittereyelineriä mielen mukaan, ei kuitenkaan liikaa ettei sitä ole ihan joka paikassa :-)
 ♥ Step 7: Ripsiväri. Mä käytän Lumene Blueberry Wild Volumea, tykkään sen lopputuloksesta. Halutessasi voit myös laittaa tekoripset, niinkuin mulla oli esim. wanhoissa!
 ♥ Step 8: Viimeistely. Voit viimeistellä lookin rajaamalla huulet ja käyttämällä jotain heleää huulipunaa. Mulla oli käytössä Lumenen Wild Rose lipliner sävyssä 2 ja Lumene Natural Coden Smile Booster lipstick sävyssä 8 sweet pink. Lisäksi laitoin poskipäihin ihanaa heleän pinkkiä poskipunaa. Mun oma on ostettu Espanjasta, enkä oikeastaan tiedä sen merkkiä!

Tässä olikin sitten tutorial mun yleisesti käyttämään juhlameikkiin. Mitäs ootte mieltä, edistynkö mä näitten meikkipostauksien tekemisessä, tai ainakin näiden kuvien ottamisessa vai kuvittelenko mä vaan? :-D

♥:Emmi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi16.4.15

  tosi kiva meikki :) pitää kokeilla joskus tollasta glitteriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! joo ite tykkään ainakin tosi paljon, tuo ihan erilaista vivahdetta meikkiin :)

   Poista