sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

OFF TO PRAGUE


Tällä hetkellä mä istun jo melkein lentokoneessa matkalla kohti Prahaa, mutta halusin ajastaa teille postauksen muutamasta tärpistä, mitä tulee kun matkataan kaupunkilomalle lyhyeksikin ajaksi:
Pikkumusta ja lempikorkkarit. Yes please! Varmasti tulee vähintään yksi ilta, jona lähdet istumaan pitemmällä kaavalla ja tekee mieli laittaa kiva mekko päälle.
Parit hyvät farkut ja "helppoja" paitoja. Mä otin mun kolmet lempifarkut mukaan. Matkaan lähden niistä yksillä ja kahdet muut kulkee matkalaukussa mukana. Paitojen valinnassa kannattaa miettiä ottavansa vaikka yksi lämmin neule, yksi yksinkertainen teeppari, räväkämpi paita ja ehkä vielä joku neljäs, jos oikeen tekee mieli ;)
Tärkeimmät kosmetiikat. Matkapakkaukset hiustenpesuaineista, meikinpoistoon niitä helppoja liinoja. Meikeistä kannattaa ottaa ne, millä saa helposti aikaan arkimeikin ja sen juhlavamman version. 
Lempiasusteet. Yksi kaula- ja rannekoru ja yksi lämmin huivi riittää mulle!
Olennaisimmat mukaan koneeseen. Eväät, vitamiinit, purkkapussi, kuulokkeet, hyvä kirja ja kompressiosukat. Näillä mä aattelin pärjätä!
Älä unohda. Sateenvarjo - mun tuurilla reissulle osuu ainakin yksi sadepäivä. Kamera ja laturi - kaupunkilomallahan yleensä kuvataan paljon? Hygieniajutskat - taasko se hammasharja jäi kotiin...?

Mitkä on teille tärkeimmät jutut kaupunkilomalle lähtiessä?
♥:Emmi

2 kommenttia:

  1. Anonyymi12.4.15

    Ite lähdin lontooseen ne vaatteet ainoastaan mukana jotka oli päällä, matkalaukut tyhjinä :D musta on kivempi niin koska sit voi paikan päältä ostaa enemmän :)

    VastaaPoista
  2. Lontoo nyt on iha oma juttunsa ;)

    VastaaPoista