perjantai 24. huhtikuuta 2015

PRAGUE SNAPSHOTS

Ihan mahottoman upee Pyhän Vituksen katedraali, oli vielä hienompi kuin kuvissa!
Mulle kelpais kyllä edelleen saada joka ilta treenin jälkeen tälläset safkat nenän eteen ;)
Puhumattakaan heräämisestä tämäntyyppiseen aamupalapöytään joka aamu...
Näitä näköaloja mä vaan edelleen.. Edessä näky upea Kaarlensilta, mutta sitten katoit taakses ja näät vielä upeemman maiseman!

Nyt vihdoin ekoja kunnollisia Praha-kuvia puhelinkuvien ja videopläjäyksen jälkeen! Huikeat neljä päivää meni ihan törkeen nopeasti, mutta toisaalta kotiin päästyä tuntui siltä, kuin olisi lomaillut ikuisuuden ja ollut viikkoja poissa! Loma tais tehdä tehtävänsä, nyt on ihan uutta draivia ;)

Meiän päivät Prahassa meni lähes poikkeuksetta samalla kaavalla: herättiin siinä 7-8 pintaan, syötiin varmaan tunti aamupalalla, sieltä kaupunkiin, kaupungissa lounasta, viiden aikaan hotellille, treenaamaan ja illalliselle. Jonkun mielestä ehkä tylsää, mutta mun mielestä tosi kivaa! Kiinalaista tuli syötyä pariin otteeseen, kerran sitä italialaista ja sitten perusruokaa. 

Nyt olis kuitenkin kiva tietää, mitä te haluatte kuulla Prahasta? Mulla on matskua useampaan postaukseen ja jotain shoppailuun liittyvää oon jo ajatellut kirjoittaa, mutta mitäs te haluatte nähdä ja kuulla?

♥:Emmi

3 kommenttia:

 1. Anonyymi27.4.15

  Hei, mikä ton italialaisen ravintolan nimi on, jossa kävitte syömässä? :) ollaan lähdössä poikaystävän kanssa kesällä Prahaan ja ravintolavinkit tulis kyllä tarpeeseen. Oon ite ollut Prahassa kerran aikaisemminkin, mutta poikaystävälle tää on eka kerta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tulee monimutkainen selitys, koska tosiaan tää paikka ei ollut missään keskustassa vaan vähän syrjempänä: me siis yövyttiin Orea Hotel Pyramidassa ja tää pokka oli ihan sen vieressä. Hotellille pääsee ratikalla nro 22, pysäkki on Malovanka (keskustasta ensin ratikka nro 9, jonka vaihtaa 22 sitten myöhemmin). Pysäkiltä kun kävelee pari minuuttia siihen suuntaan mihin ratikka jatkaa matkaansa niin rafla löytyy nopeasti! Se oli mun mielestä nimetään Piccolo Mondo, ulkoapäin näyttää ihan rähjäseltä, mutta sisälle astuessa tunnelma on ihan mahtava, sopii varsinkin pariskunnalle! :)

   Poista
  2. Anonyymi27.4.15

   Kiitti vastauksesta, täytyy yrittää googlettaa tota paikkaa ja noita ratikoiden reittejä. :D

   Poista