sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

OUTFIT | LITTLE BLACK DRESS

MEKKO New Yorker
NAHKATAKKI H&M
KOROT Primark

Tän näkösenä kipiteltiin ravintolaan ekana Praha-iltana. Mä tykkään ihan sikana tosta pitsin ja nahkan yhdistelmästä ja täysin mustasta kokonaisuudesta. Joku siinä vaan on, että iltariennoissa pitää olla mustaa! Tai ei pidä, mutta törkeen hyvältä se näyttää.

Prahan hieman rennompien ruokailujen jälkeen on kyllä palattu ruotuun ja voin sanoa, että tässä kuukauden ilman varsinaisia herkkuja (aka sitä pullaa, jädeä ja karkkia sun muuta höttöä) olleena voin rehellisesti myöntää, että kyllä sitä herkkuhammasta kolottaa! :-D Musta tuntuu, että syön päivittäin ihan jatkuvasti ja todellakin tykkään kaikista mun päivän aterioista, mutta ympäri vuoden kerran viikossa mättöä syöneenä ollaan kyllä helisemässä. Kuitenkin kun teemana olis järki ja kohtuus kaikessa, niin päätin että turha olla totaalikieltämässä itseltään nyt yhtään mitään. Niimpä aattelin vappunakin sovittaa ruokailuihin pienet herkuttelut - vappupäivänähän korkataan myös lätkän MM-kisat käyntiin! Mä ainakin haluan nauttia ekasta matsista pienen karkkipussin ja korvapuustin kera ;)

Kohtuudesta aattelin teillekin jotain omakohtaista ja yleisluontoista kirjoitella vielä tulevassa kuussa, mutta omistetaan sille sitten kokonainen postaus! Nyt kuitenkin aamupuurolle ja sitten kouluhommien pariin.
Kivaa päivää tyypit!

♥:Emmi


2 kommenttia:

 1. Anonyymi26.4.15

  Onko sulle kukaan ikinä huomauttanut sun jalkojen asennosta kun polvet kääntyy aika lailla sisäänpäin? :) Mietein vaan että se saattaa vaikuttaa treeniin pidemmällä jaksolla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaan kyllä huomioida tälläset asiat treenissä, eikä ne mun mielestä edes ole (enää) niin "vialliset" :) vaatii kyllä erityishuomiota, sen tiedän :p

   Poista