sunnuntai 7. joulukuuta 2014

VIIME KESKIVIIKKONA

8:15 - Herätys. Väsytti herätessä niin tolkuttomasti ja ekana tekonani pistin meen Jarkolle viestiä, että onko kahvia. Kahvia on, jes - mä nousen ylös!
9:00 - Aamupalan aika. Ekat puol tuntia ylppäreihin luettu ja pistän puuron tulemaan. Nautiskelen puuron katsoen Jannen ja Valtterin joulukalenteria, jonka jälkeen jatkan ylppäreihin lukemista.
10:15 - Kello alkaa olla sen verran, että pitää ruveta laittautumaan koulua varten. Meikkaan, kiharran hiukset ja päätän, että tänään on oikeen girly girl-päivä ja vedän hameen päälle.
11:20 - Koulun ruokalassa. Selvisin kuin selvisinkin liukkaasta kelistä huolimatta perille asti...
16:05 - Koulupäivä ohi ja pikkuhiljaa suunta kotiin. Nukuin kaheksan tuntia yöllä ja silti väsyttää, milleen tää on mahollista?
16:20 - Vaihdan lökövaatteet päälle ja vien koiran lenkille. Teen välipalaks smoothien, syön sen ja vähän pähkinöitä. Rupattelen perheen kanssa hetken ja kapuan takasin omaan huoneeseeni.
17:00 - Alan tehdä vielä vähän uskontoon liittyviä juttuja ja samalla teen ruotsin läksyt. Oon lukenut tänään niin paljon ylppäreihin, ties koska viimeks tälleen...
18:30 - Menee hermot lukemiseen ja läksyihin, joten pistän ruuan tulemaan. Pitää syödä päivällinen nyt jo, koska pian olis tarkotus mennä moikkailemaan kavereita. Purkkiruokapäivälliset on mulle ihan perus, en jaksa kokata joka päivä pastaa, kanaa ja parsaa niin kokkaan arkiruuat valmiiks aina sunnuntaisin. Eihän vuorokaudessa muuten riittäs tunnit, kun ei ne normaalistikaan meinaa riittää...
19:00 - Starttaan mopoauton kohti Puuvillaa ja nään siellä pari kaveria. Hengataan ja jutellaan joku tovi, käppäillään ulkona hetki ja jäädytän taas itteni.
21:30 - Oon aivan jäässä, mutta suihkuun vaan on mentävä. Pesen hiukset ja sulatan samalla varpaat ja sormet syväjäästä. Nappaan proteiinipatukan mukaan, kun en muutakaan jaksa ja painun iltapesun kautta peiton alle.
23:00 - Luettuani pienen ikuisuuden blogeja käyn mielessäni läpi seuraavan päivän aikataulun, laitan herätyksen päälle ja hautaudun syvemmälle peiton alle. Tää on ollut hyvä, vaikkakin vähän stressaava päivä. Silmät menee väkisin kiinni ja aamulla saan toivottavasti kiittää itseäni yhdeksän tunnin unista.

Tässä teille muutamat hyvin arkiset kuvat mun viime keskiviikosta. Mun mielestä nää arkipostaukset on blogeissa aina kivoja, mitä te tykkäätte?

♥:Emmi

2 kommenttia:

  1. Anonyymi8.12.14

    tosi kiva postaus, tykkäsin ! (:

    VastaaPoista