keskiviikko 3. joulukuuta 2014

PIKKUJOULUJA


Pikkusen pikkujoulutouhuja ja koeviikon jälkeistä rentoutumista viime lauantailta. Koottiin ydinporukka kasaan ja leivottiin pipareita ja joulutorttuja joulumusiikin soidessa taustalla. Monta tuntia istuskelua herkkujen kera pöydän äärellä kaikki viimeisimmät jutut läpi rupatellen ripauksella hauskoja youtube-videoita, oli ihan huippua! Söin varmaan viis joulutorttua, ne on mun ihan ehdoton lempparijouluherkku! :-D Toinen on varmaan porkkanalaatikko, itken varmaan onnesta kun saan sitä taas jouluna...

Viikonloppuna pitää varmaan taas leipoa jotain, vaikka sitten yks satsi torttuja ja pipareita niin saa joulufiilistä pidettyä yllä. Jotenkin tuntuu, että syksy on mennyt niin kovassa hujauksessa. Joulu venaa hetki, en oo kerinnyt valmistautua! Pitääkin varmaan ottaa jalat alle viikonloppuna ja lähteä kiertelemään kauppoja, jos löytyis jouluksi jotain. Lauantaina tosin on kaupat kiinni itsenäisyyspäivän takia, mutta sunnuntaina sitten ;)

Itsenäisyyspäivän takia muuten vielä parempi syy leipoa jouluherkkuja ja juoda glögiä viltin alla, joulu oikeesti tulee, enää parikyt päivää!

♥:Emmi

4 kommenttia:

 1. Anonyymi3.12.14

  ihana asu :) ootan kans joulua niiiiin paljon, mut joulutortuist en kauheesti tykkää paitsi niitten tekemisest ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) mulle joulutortut on se ykkösherkku, mutta kaikilla onkin omansa ;)

   Poista
 2. Anonyymi3.12.14

  Hyvältä näyttää ja tykkään asustas! Millai muute?

  VastaaPoista