keskiviikko 24. joulukuuta 2014

PUKKIJUTTUJA


Meille tulee tänään joulupukki. Viimeksi meille on pukki tullut 12 vuotta sitten, kun mä olin viis. Sen jälkeen ei pukki enää tullut, kun minä fiksuna tyttönä tajusin karvasten käsien ja tutun nenän ansiosta, ettei pukki ollutkaan pukki vaan mun kummisetä. Sitten näin vielä pukin kaavun mamman vaatekaapissa ja mamma joutu surullisena toteemaan että joo, pukkia ei oo olemassa. Joo, ja pukki jätti myös kerran tulematta siks, ettei tiennyt meidän uutta osotetta? No eipä tuo mua haitannut, sillä...

...pelkään pukkia kuin hullu. Pelkäsin pienenä ja pelkään edelleen, vaikka puolen vuoden päästä 18 täytänkin. Totesin äitille pari päivää sitten, että Emmihän ei sitten näytä Iirolle esimerkkiä, ei todellakaan edes yritä esittää urheaa pukin edessä. No okei, tilannetta helpottaa se, että tiedän kuka meidän pukki on. Se vasta hirveetä oliskin, jos meidän pukki olis ihan tuntematon! 

Joku siinä on, en vaan oo koskaan tykännyt joulupukista. Pukki näyttää ihan kivalta kuvissa ja toi taustalla pörräävä Joulupukin kuumalinja on kyllä kivaa katseltavaa, mutta herranjumala kun se pukki tulee käymään. Miten kukaan lapsi voi tykätä sellasesta parrakkaasta hemmosta, joka öristä mörisee teiän olkkarissa? Sanokaa nyt, että joku muukin pelkää pukkia!

Ehkä mä koitan sulatella nyt tän aamun sitä, että pukki tulee päivällä, toivotan teille hyvät joulut ja istahdan sohvalle katsomaan sitä Joulupukin kuumaalinjaa. Ehkä se valmistaa mut iltapäivän koitokseen.

Ihanaa joulua!
♥:Emmi

5 kommenttia:

 1. Anonyymi26.12.14

  Mulla olisi vähän erilaisempi lahjojenesittely- postausehdotus! Sellainen, jossa esittelisit ystävillesi antamat sekä heiltä saadut joululahjat. Tai sitten perheen lahjat jos ensimmäinen ei onnistu :-) Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me päätettiin kavereiden kanssa ettei vaihdeta joululahjoja! Perheelle ostamistani lahjoista voin jotain kertoa :)

   Poista
  2. Ja hyvää joulua vielä sullekin! :)

   Poista
 2. Anonyymi28.12.14

  Onko sulla joku, jolle oot tosi kateellinen jostain, kuka? Jos et halua kertoa nimiä niin karro nyt edes mistä olet kateellinen! Parempi koulumenestys, parempi kroppa, enemmän rahaa, jotain? Tahdon tietää että ootko säkin edes jostain jollekin kateellinen :--(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti on opettanut, ettei oo järkeä olla kateellinen :) En siis osais varmaan olla kateellinen jollekin tietylle ihmiselle pelkästään... Tietenkin välillä on jotain sellasta, kuin että vautsi mikä laukku, hiukset tai miksen mä pääse tonne maailman kolkkaan mutta toi pääsee :-D Siinä kohtaa vaan miettii, mikä kaikki itellä on hyvin niin ei enää harmita :))

   Poista