keskiviikko 10. joulukuuta 2014

MY CUP OF TEA

 
Mä tykkään teestä ja tykkään siitä tosi paljon. Tee on parasta hunajalla ja tilkalla maitoa. Mutta mä juon teetä vaan tosi kausiluontoisesti. On viikkoja, jopa kuukausia jolloin en juo lainkaan teetä. Näin on usein kesällä. Kylmillä säillä, syksyisin ja talvisin teetä tulee kuitenkin juotua enemmän. Joskus join joka aamu Pukkan Cleanse-teetä. Kahvi on kuitenkin aamun piristäjänä vienyt voiton. Halusin kuitenkin tulla vinkkaamaan teille mun lempparimauista, joita löytyy lähes poikkeuksetta meidän kaapeista.
Pukka Relax: Tää oli mun ihka ensimmäinen pukkatee. Kaveri suositteli tätä merkkiä, enkä ajatellut sen voittavan Clipperiä, mutta sain heti todeta olevani väärässä. Olen koittanut juoda kamomillateetä ja Clipperin Sleep Easy-teetä iltaisin, mutta mikään ei ole saanut mua rentoutuneeksi ja levolliseksi. Ostin ensimmäisen kerran tätä teetä joskus kesällä ja en tiedä mistä se johtuu, mutta tää oikeesti saa mut rauhoittuneeksi ja rentoutuneen oloiseksi. Varmaan jotain lumevaikutusta, mutta silti. Kaiken lisäksi tässä on mautkin kohdallaan ja niitä pystyy maistamalla erottelemaan juodessaan tätä. Niin hyvää ja ehdottomasti yks mun lemppari.
Pukka Cleanse: Maultaan tämä ei ole yhtä hyvä, kuin Pukkan relax-tee, mutta juon tätä ehdottomasti aina kun on syönyt huonoa ruokaa tai tuntee muutenkin tarvitsevansa sisäistä "puhdistusta". Myös, jos iho on huonossa kunnossa voi koittaa juoda tätä, en tiedä onko tässäkin vain lumevaikutuksia mutta taitaa toimia ;) Kuten mainitsin, olen juonut tätä myös aamuisin ja tämä toimiikin hyvänä aamun aloittajana!
Clipper liquorice: Viimeisenä mun lempimaut Clipperiltä. Liquorice on ihanan makea ja maistuu oikeasti lakritsilta, mä tykkään. Jos tekee mieli karkkia, niin juo kupillisen tätä ja makeanhimot on poissa. Aattelin, että tää maku olis ollut jotenkin kamala ja tekaistun makuinen, mutta tää lakritsijuuresta valmistettu tee on mun todellista herkkua!
Clipper white tea with peppermint: Tämän teen läsnäoloon mun listalla on vaan yks syy. Oon aina rakastanunt piparminttuteetä. Ihan yhtä paljon, kuin piparminttuakin. On se vaan niin hyvää ja niin raikasta. Aina, kun tarjolla on piparminttuteetä niin mä valitsen sitä!

Huomasitte nyt varmaan, että mulla on kaks teemerkkiä, joita käytän. En juo lainkaan perusruokakaupan teetä, koska en pidä niiden mauista ja mun mielestä nämä luomuteet maistuu - nimensä mukaisestikin paljon luonnollisemmalta. Oliko teillä samoja teelemppareita kuin mulla, tai olisko teillä suositella jotain muuta teemakua mulle tai muille?

♥:Emmi

6 kommenttia:

 1. Anonyymi10.12.14

  mulla ei oo mitään suositeltavaa, mut noita aijon kyl kokeilla (;

  VastaaPoista
 2. Vitsit, kun rupes mieli teetä, hih! :) Täytyy kyllä noita kokeilla, ite kun oon juonut pääosin ihan markettiversioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutaku juomaan ;) mä juon markettiversiota vaan tosi harvoin, joskus jossain kylässä, kun ei muuta oo tarjolla :) mulla on vaan sellanen käsitys, että markettiteet ei oo yhtään niin hyvänlaatuisia kuin nää luomuteet! Kyllä nekin varmasti kelpaa :)

   Poista
 3. Anonyymi11.12.14

  Oijoi tuota cleanse -teetä on kyllä kokeiltava! Kiitos vinkeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Se maistuukin vielä hyvältä :)

   Poista