perjantai 26. joulukuuta 2014

MUN JOULUNIHeipsunhei ja hyvää tapaninpäivää! Joulu alkaa olla pian jo takanapäin ja täällä ainakin (melkeen) kaikki suklaat syöty. Viimiset kaks päivää on kulunu aika löhöilymeiningeillä; oon kattonut jo yhden joululahjaksi saamani tuottarin loppuun ja tänään alkaa toisen kattelu. Suklaan syöminen saa kyllä luvan loppua, viimeistään tän päivän jälkeen! Aattelin jo, että eilinen olisi viiminen päivä, mutta kyllä vielä mieli tekee vähän herkutella ;) Kyllä sitä sitten joulua ja näitä herkkuja saa odotella taas yhden pitkän vuoden.

Me vietettiin tänä vuonna jouluaatto kotosalla ja kaikki mummut ja pappat tuli meille. Joulupukin visiitistä selvisin hengissä ja muutenkin joulu oli tänä vuonna ihana, ehkä vielä ihanampi siksi, että maassa komeili kauhean kokoiset lumikinokset. Kyllä siinä valkosessa joulussa on ihan oma tunnelmansa, eikö?

Pitemmittä puheitta mä suunnistan takaisin sängynpohjalle ja jatkan vielä lomailua sieltä käsin tän päivän ajan. Onneks tuli tänään jo käytyä salilla, pikkuhiljaa palaillaan takaisin todellisuuteen :-D

Viikonlopun aikana tulossa vielä lahjapostausta, stay tuned!
♥:Emmi4 kommenttia:

 1. Anonyymi26.12.14

  oi ihana pikkunen ja sinä <3 + hyvännäkösii ruokii ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hän on <3 Ja eikös, kyllä jouluna kelpaa ;)

   Poista
 2. Anonyymi28.12.14

  suloinen poika :)

  VastaaPoista