maanantai 20. lokakuuta 2014

WEEK 42 | THROUGH MY PHONE

Maanantaina sain kuulla tuomion. Poskiontelotulehdus ja viikon antibiootti. | Poskiontelotulehdusselfie maanantaina. Tääkin meni just niin, että piti levätä kotona, mutta päätin lähteä taas ulos, haha! | Pieni pilleriannos tiistaina: kaks D-vitamiinia, C-vitamiini, monivitamiini, sinkki, omega, burana ja antibiootti. Nyt tää sairastelu saa luvan loppua!
   
Kävelemässä kirjastosta takas koululla joku päivä. | Ja vihdoin takaisin treenaamisen parissa! Yks ehjä treeniviikko nyt takana, tästä mää tykkään :) | Kokeilin uutta kanareseptiä yks päivä, olisko innostusta kuulla millasta?
  
Kuka muukaan on näin outo ja tekee torstai-illalla matikan läksyjä ABClla eväitä syöden? | Perjantaina lomafiilis-selfie! Ja ehkä vähän paniikkiselfie, koska kokeiden palautus. | Palautuksen positiivisin ylläri, UE4 ja puhdas kymppi! Kova työ palkittiin :)
  
Mulla on kaikki paikat ihan kipeinä ja rikki, kiitos hyvän treeniviikon! Etureidet ja rintalihakset varsinkin, huhheijjaa kun sattuu! | Kiva messupäivä takana ja lähdössä mättäämään Raxiin! | Sporailtiin äitin kanssa koko rahan edestä ja mentiinkin melkeen tunti ratikalla ympäri Helsingin keskustaa. Nopea ratikan venaus-selfie Hakaniemessä!

Taas yks kiva viikko takana, ja kuten muutamaan kertaan jo mainitsin: eka kokonainen treeniviikko hetkeen! Tällä hetkellä mä olenkin melkein jo Viron maaperällä menossa viettämään kivaa ja aktiivista perhelomaa. Torstaina palailenkin jo kotiin ja postauksia tulee normaaliin tahtiin joten ei huolta :) Keskiviikkona messujuttuja, joten pysykää kuulolla!

Kysymyspostaukseen on sadellut ihan huikea määrä kysymyksiä, kiitos teille siitä! Kuitenkin, jos joku juttu vielä kaivelee niin sunnuntaihin asti on aikaa kysellä :) Kysymyspostaukseen pääset tästä!


Mitäs suunnitelmia teillä on syyslomalle, vai onko se teidän osalta ohi jo? :)

♥:Emmi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi20.10.14

  Käytät aivan liian paljon maitotuotteita. Maitotuotteista ei ole muuta kuin haittaa, ne aiheuttavat kehossa tulehdustilaa ja sisältävät paljon haitallisia hormoneja ihmisille. Riittävästi kalsiumia ja proteiinia saa kun syö riittävän monipuolisesti. Ja jos kokee tarvivansa proteiinia lisäravinteena sitä löytyy joka puolelta myös maidottomasti mm. Hamppu ja herne proteiini. Kannattaa googletella aiheesta lisää. Monen ihmisen mielestä maidoton ruokavalio on mielipide asia mutta omasta mielestäni maidon käytön lopettamiseen löytyy riittävästi syitä. Mietippä sitä että suomessa osteoporoosi ja laktoosi interolanssi on korkeimmillaan ja samaan aikaan suomessa juodaan eniten maitoa koko maailmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mistä sä tiedät mitään mun maitotuotteiden käytöstä...? :-D

   Poista