perjantai 3. lokakuuta 2014

SYYSKUUN SUOSIKIT

 KUUKAUDEN VAATE: Helsingin H&Mstä kympillä ostamani babyvaalenpunanen paituli on ollut kyllä kovassa käytössä ja oon tykännyt siitä ihan sikana. Päätyi jopa tämän vuoden koulukuvaan mun päälle!
 KUUKAUDEN KENGÄT: Mun ihka ensimmäiset eli viidennellä luokalla ostetut Converset on löytäneet taas tiensä mun sydämeen. Että mä rakastan näitä! Niin mukavat jalassa ja sopii niin hyvin eri asuihin.
 KUUKAUDEN ASUSTE: Paksut huivit on olleet syyskuun viileinä päivinä enemmän kuin tervetulleita. Mulla on tää ruudullinen ja tummansininen paksu huivi, jotka on molemmat Gina Tricotista. Vaikka oon käyttänyt myös ohuita huiveja, on nää paksut huivit olleet kovemmassa käytössä syyskuun aikana.
 KUUKAUDEN HERÄTEOSTOS: Yhtenä päivänä mun teki mieli kaakaota ja päädyin hakemaan sitä kaupasta. Tykkään Clipperin teestä tosi paljon ja vaikka tän kaakaon hinta vähän kirpaisikin, niin oli ostamisen arvoinen!
 KUUKAUDEN RUOKA: Se on ehdottomasti tonnikala. Kuukauden parhaaksi tonnikalakokeiluksi osoittautui uunissa tehdyt lämpimät tonnikalaleivät. Vaikka sitä tonnikalaa söin muutenkin pastan kanssa, salaatin kanssa, minigrippussista... 
KUUKAUDEN BIISI: Robin ft. Nikke Ankara - Parasta just nyt on soinut pitkään toistolla mun puhelimesta, enkä lakkaa tykkäämästä! Ensi kuulemalta en siitä paljoakaan tykännyt, mutta heti toisen kerran jälkeen se iski ja lujaa!

Lämpeettekö edelleen näille kuukauden suosikit postauksille vai lopetanko ennen kuin teen tästä rutiinin?
♥:Emmi

3 kommenttia: