maanantai 6. lokakuuta 2014

WEEK 40 | THROUGH MY PHONE

Viikko alkoi saksan kokeella ja sen jälkeen lounaalla keskustassa. Kaikki kaverit oli vielä kokeessa, joten menin ihan yksin. Loppujen lopuks se on ihan kivaa, saa samalla seurailla ihmisiä ja saa sellasta "me-time" :-D | Maanantaina enkun lukemista ja jäljell oli enää kolme koetta... | Söin viime viikolla kolmesti mun yhtä lempiruokaa - hernekeittoa! Normisti en käy koeviikolla kouluruokailussa sen tyhmän venailun takia, mutta keskiviikkona menin, koska oli hernekeittopäivä! :-D
Tiistaina viulua soitellen. Kävin vaihdattamassa kielet mun rakkaaseen viuluun ja nyt saa taas silloin tällöin kotona soitella. | Mamman kanssa ABC-lounaalla tiistaina enkun kokeen jälkeen. | Luin uskontoa tiistaina ja siinä vaiheessa, kun pää meinas hajota oli pakko lähtee lenkille. Oli ajankohta mikä tahansa.
Väsynyt, totinen ja kuollut mä uskonnon kokeen jälkeen kahvilla. | Pieni piristys koeviikon loppuun: syyslomalla Tallinnaan! Sinne mentäessä ei koskaan tunnu, että oikeesti lähtis ulkomaille, mutta ai että mä diggaan siitä kaupungista! | Viikon ainoa onnistunut punttireeni - jalkareeni. Selkäreeni oli sellasta väkisin vääntämistä ja loput jäi tekemättä flunssan takia.
Vikaa koetta eli ranskaa varten pänttäystä. | Onnellinen mä uudella tukalla torstaina. Nyt on juurikasvu taas poissa! | Bongasin kivan quoten yks päivä netistä! "Ei haluta olla onnellisia, vaan onnellisempia kuin muute. Ja se on siksi niin vaikeaa, koska pidämme muita onnellisempina kuin he ovat."
Perjantai illan iltapäivän viettoa, kunnes blogit ja lääkkeet vaihtui extempore ulos lähtemiseen. | Lauantain aamupala. Oon ihan rakastunut täytettyihin croissantteihin ja ne kuuluu "cheatdaylla" ehdottomasti aamupalaan. Kylkiäisenä puuroa vadelmilla ja pellavansiemenrouheella, appelsiinimehua ja kaakaota. | Anun kanssa kahvilla lauantaina. Maistoin ekaa kertaa elämässäni juustokakkua ja oli kyllä pettymys, hyi.

Jotenkin noita ekoja kuvia katsoessa ajattelee, että noista hetkistä on jo tosi kauan. Johtunee siitä, että koeviikko ja viime jakso on jo suljettu pois mielestä, vaikka stressin laukeamisesta seurannut flunssa painaa edelleen. Treenit taitaa tälläkin viikolla jäädä aika vähäiselle, en halua taas olla Fitness Expossa kipeä ja katsella puolkuolleena niitä upeita naisia lavalla. Mutta jäätävästä flunssasta (ja siitä tinnityksen ja tukkoisuuden määrästä bilsan tunnilla...) lukuunottamatta uusi viikko on käynnistetty - enää kaks viikkoa ennen syyslomaa!

♥:Emmi

4 kommenttia:

 1. Tallinna on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä, niin lähellä mutta silti niin kaukana. Ihana kohde, kun haluaa pikareissulle :)

   Poista
 2. Anonyymi9.10.14

  nää on niin kivoja nää 'through my phone' postaukset ! :-)

  VastaaPoista