keskiviikko 29. lokakuuta 2014

OUTFIT | NEW COAT FROM TALLINN


Oon vissiin jonkin sortin idiootti tai ainakin pikkasen säheltäjä. Etein kuin eteinkin tuskasen hetken tätä postausta, mutta huomasin että oon julkassut tän postauksen jotenkin viikko sitten? :-D Näitä kuvia hädin tuskin oli otettu sillon... No, uus yritys - onneks hyvin harva nää kuvat oli tuolla huomannut, haha. 

Mä teille vissiin maanantaina sanoin, että alottakaa viikko hymyssä suin ja sitä rataa. No sitten teen kuitenkin itse ihan päinvastoin. Ensin prakas kone maanantaina, kun yritin muokata uskonnon esitelmää - ykskään selain ei oikeen suostunut yhteistyöhön. Okei maanantai oli vielä ihan kelpo päivä (lukuunottamatta sitä, että sain melkeen pakokauhun liikkatunnilla, kun veden pinnalla pysyminen tuotti vähän haasteita, heh), mutta eilinen oli kyllä kaiken huippu. Raahauduin aamulla mantsan tunnin sijasta kuuntelemaan opon mulle suosittelemaa luentoa ja sitten ilokseni tunnin jälkeen huomaan, että oltiin saatu tehtäväksi joku jättimäinen merivirta-tehtävä. Ja palautus oli tietenkin milloin muulloinkaan, kuin tänään. Lisää pakokauhua siis. 

No sitten aloin tietty hysterisoida (onko se ees sana), kuinka paljon duunia mulla on koulun puolesta. Ja mukaan iski paniikki mantsan ja bilsan kokeista ja kaikesta muusta. Sitten pari veemäistä ilmettä/sanaa/hetkeä päivän aikana ja siinä se sitte oikeestaan olikin. Ja tietyistä syistä jäin koululle vielä päivän päätteeks ja jotenkin superväsyneenä sain kuitenkin kaikki päivän hommat tehtyä: mantsan tehtävä palautettu, ruotsin läksyt tehty ja ylppäreihin taas vähän luettu. Salillekin ehdin! Esitelmän palautuksen kanssa kävi vähän niin ja näin ja noh, onneks se on parityö - lähetin oman osani toiselle puoliskolle ja hän kilttinä yhdisti ne, kun mun kone ei hänen tiedostojaan suvainnut avata ;D

Sanoinko jo, että pyysin joululahjaksi uutta läppäriä? Tai no, rahoitan osan itse kylläkin. Ihan vaan siks, että mua niin kyrsii tehdä tällä vanhalla rähjällä näitä postauksia. Ja silti teen, koska tää on vaan niin kivaa.

♥:Emmi

Ainiin ja vaatteista sen verran, että takki on uutukainen Cropp Townista, housut Primarkista, huivi Piecesin ja kenkulit Converset. Alta pilkottava peplum-toppi on New Yorkerista ja laukku on se samainen Guessin, mikä mulla lähes aina on.

5 kommenttia:

 1. ihana takki ❤️___❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä rakastuin kans tähä iha heti!! 😍

   Poista
 2. Anonyymi29.10.14

  Ihana toi huivi! Olitko toisen uinnin pois? Korvaatko sen uimalla vai lenkillä? Etkö tykkää uimisesta?

  VastaaPoista
 3. Mäki tykkään! :) olin joo, ku olin tuolla Tallinnassa! Korvaan uinnilla ja tykkään jos mua ei pakoteta... koulu-uinti ei kyllä oo kivaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi29.10.14

   Kaikki uinti on kamalaa :----(

   Poista