lauantai 11. lokakuuta 2014

REPOST | MINI FITNESSIN PUOLUKKAINEN PRODEPOMMI


En oo pitkään aikaan leiponut mitään terveysherkkuja, kuten prodelettuja, piirakoita tai banaanijädeä. Tai mitään sen tapasta. Smoothieita ja muita on tullut syötyä senkin edestä. Ja sitä banaanijäden epäterveellisempää versiota, oikeeta jädeä. Kuitenkin, kun yksi lempibloggaajani Eevi postasi blogiinsa tämän taistelijan puolukkapiiraan, päätin ottaa tuumasta toimeen ja pistää keittiön ihan sekaisin. Otin vapauden muokata reseptiä joidenkin raaka-aineiden puutteessa: total vaihtui maitorahkaan ja vaniljastevia ja vaniljajauhe hunajaan ja steviajauheeseen. Muuten noudatin reseptiä pilkkutarkasti. Ja näin mun lauantai-iltapäiväni kuluikin, Eevin prodepiirakkaa syöden ja glögiä juoden. Ei oo muuten parempaa aika-ajoherkkua. Ja menihän ne aika-ajotkin ihan hullusti. Niin lähellä oli Bottaksen eturivipaikka, mutta niin pienestä oli taas kiinni. Pieni lipsahdus ja +0,400 kärkiaikaan. No, ei kolmaskaan huono oo.

Formulat sikseen. Oon edelleen vähän kipeä ja vaikka tänään piti mennä kevyesti heiluttelemaan painoja salille saa se nyt jäädä. En haluu mitään pahempia jälkitauteja, vaikka tuntuu pahasti siltä, että korvatulehdus olis tulossa. No, en kuitenkaan usko *koputtaa puuta*. Meen kuitenkin nyt kaverin kanssa metsään kävelylenkille, koitetaan mennä niin hitaalla temmolla, ettei sykkeet paljoa nouse!

Huomenna koittaisi lähtö Lahteen ja Fitness SM-kilpailuja seurailemaan. Harmittaa kyllä, että miesten päivä jäi välistä tällä(kin) kertaa. Hienosti meidän salilta kaks CBB-kilpailijaa tuli toiselle ja viidennelle sijalle ja kehonrakennuksen tiukassa +90-sarjassa top-kolmonen meni just silleen kun vähän aavistelinkin. Huomenna päästään todistelemaan sitten paikanpäälle naisten sarjoja. Erityisesti odotan Piia Pajusen vapaaohjelmaa, sekä näkeväni mm. Jessica Silfvernagelin ja Lindamanuellan nousevan lavalle! Muutenkin, odotan huomista törkeen paljon. Expojuttuja lisää ens viikolla!

Illalla aattelin pyöräyttää itse ohrarieskat koko perheelle, ennen kun meen ajoissa nukkumaan. Huomenna olis tarkotus nousta jo 4:30. Nyt kuitenkin raittiiseen ulkoilmaan, ihanaa lauantaita!

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti