keskiviikko 15. lokakuuta 2014

SNAPSHOTS FROM NFE 2014


Viime sunnuntaina Nordic Fitness Expossa räpsittyjen kuvien määrä jäi kieltämättä vähäiseksi, vaikka kamera laukussa kokoajan olikin. Muutamasta lempparisarjasta ja tietenkin Piia Pajusesta nappasin kuitenkin kuvia. Sunnuntai oli kokonaisuudessaan ihan huikee päivä. Aamu alkoi Body Fitnessin ja Fitnessin SM-kilpailuilla, jonka jälkeen vietettiin messualueella pari kolme tuntia. Vielä kolmen aikaan alkoi Bikini Fitnessin SM, josta seurasimme vain alkukilpailun. Vaikka henkilökohtasesti bikini fitnessin kroppa on enemmän mun mieleen, voin sanoa etten jaksanut tuntia kauempaa jaksanut katsella. Jotenkin body fitnessin kisaa seuratessa näkee heti helpommin kuka pärjää ja kuka ei ja osaa asettaa kilpailijoita jonkilaiseen järjestykseen. Bikinissä näkee oikeastaan vain kuka on tarpeeksi kireä tai kuka osaa tai vastaavasti ei ollenkaan osaa poseerata. Tuomareille se on varmaan helpompaa, mutta tavalliselle tallaajalle bodyn kisan seuraaminen on huomattavasti mielekkäämpää ja helpompaa. 

Mun suosikit Jessica Silfvernagel ja Linda Danakas pääsi molemmat omissa sarjoissaan finaaliin! Sitä onnen määrää, kun jännitin että pääseekö naiset ekaan vertailuun ja molemmat pääsi. Jessica sijoittui body fitnessin -163cm-sarjassa neljänneksi ja Linda vei bikinin -163cm-sarjassa SM-hopeaa!

Messut oli jälleen kerran hyvin järjestetty. Messualue oli paljon suurempi kuin viime vuonna ja siellä oli paljon uutta ja erilaista tuttujen juttujen lisäksi. Muun muassa Valiolla oli tänä vuonna oma piste ja messupaikalta löytyi myös Subway! Tykkäsin myös Mass.fi:n pisteellä olleesta ideasta, jossa kaksi kisaajaa jakeli ilmaisia herasheikkejä ja sitä kautta sai Mass.fi:n sheikkerin itselleen. Erilaisia proteiinipatukoita ja aminojuomia tuli maisteltua tosi paljon, hyvä jos yhden kierroksen jälkeen muisti, mikä patukka missäkin oli :-D Mannisen suklaanmakuinen patukka oli ainakin törkeen hyvää! Myös WheyHey-jäätelöä oli myynnissä messuilla. Maistoin suklaanmakuista - en olisi uskonut sitä kyllä ensin terveelliseksi, niin oli hyvää jädeä! :-D

Seuraavat isot kisat on vissiinkin Kultsalla keväällä, joten sinne asti pitää taas odottaa. NFE oli mahtava tänäkin vuonna, ensi vuonna toivottavasti vielä mahtavampi!

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti