perjantai 24. lokakuuta 2014

TALLINN IN 7 PHOTOS

Upean arkkitehtuurin ihailua ympräi vanhaa kaupunkia. Eltsu mä tiedän, että tässä kohtaa olisit kiljunut haluavasi asua just tossa talossa, koska siinä on niin kiva parveke!! ;) 
 Hyvää ruokaa ja vastapainoksi kovaa aamutreeniä salilla.
Ympäriinsä tallailua kuulokkeet korvissa ja upeiden eurooppalaisten maisemien ihailua.
 Mahdottomuus saada tolkkua teiden nimistä, meidänkin hotelli sijaitsi tiellä nimeltä Aia. Missä kaikki katu, kuja tai tie sanat on? 
 Laittoman paljon shoppailua neljälle päivälle...
Katastrofaalisia perheillallisia ja norjalaisia naisia. 
Ja niin paljon asukuvia! 

Näistä jutuista oli mun neljäpäiväinen reissu Suomenlahden toiselle puolelle tehty. Reissu oli todella rentouttava ja sai mut hetkeksi ajattelemaan jotain muutakin kuin kouluhommia. Tietenkin paluumatkalla iski jäätävä stressi kaikesta, mutta noh annetaan niiden hommien odottaa vielä yks päivä. 

Tallinnassa tuli siis kuvattua jonkun verran, joten näitä kuvia joudutte jonkin aikaa muiden juttujen ohessa katselemaan :-D Tulossa on ainakin paljon asuja, ravintolavinkkejä sekä shoppailu- ja ostospostausta. Nyt on ainakin matskua, ettei uhkaavasti lähestyvällä koeviikolla tarvitse sitten tehdä tikusta asiaa ;)

Mä saavuin viime yönä kotiin ja lyhyiden yöunien jälkeen heräsin tänään kahdeksan maissa. Nyt lähdenkin tapaamaan mun mammaa ja sitten vihdoin nään rakkaimpia ystäviäni ♥ Miten parissa päivässä voi tulla niin kova ikävä?! :-D Huomenna alkaakin seuraavat puoli vuotta kestävä proggis ja siihen panostaminen, vois myös wilmasta pikkuhiljaa täytellä muutamia lomakkeita, ettei sitten marraskuun 24. päivänä itketä, kun ollaan vuorokausi myöhässä ja jää kevään ylppärit kirjottelematta.

Pitemmittä puheitta lisää Tallinnamatskua tulossa ens viikolla, sunnuntaina viimeistään palaillaan vastauspostauksen parissa!

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti