sunnuntai 26. lokakuuta 2014

VASTAUKSIA 1/2

YLEISESTI
Ootko allerginen jollekin ?
- En ole.
Aijotko joskus ottaa tatuoinni ?
- Mulla on kyllä pari ideaa mielessä, mutta tällä hetkellä oon vaiheessa ”jos joskus ikinäkään otan tatuoinnin, niin se on tämä tai tämä”. Mutta joo, jos joskus tulee sellanen fiilis.
Onko sulla lemmikkejä?
-  On, ensi vuonna kahdeksan vuotta täyttävä koira, rodultaan englanninspringerspanieli ja nimeltään Ekku.
Luetko paljon muiden blogeja?
- Luen! Seuraan monia kymmeniä suomalaisia ja ulkomaalaisia blogeja päivittäin!
Lempiväri?
- Kyllä se vaaleanpunainen taitaa olla, vaikkei sitä mun päällä paljon näy!
Kuinka pitkä olet?
- n. 169cm
Lempi tv-sarja?
- Telkkarista seuraan yleensä Jenkkien huippumalli haussa-ohjelmaa, mutta muuten mun lemppareita on mm. Gossip Girl, Shameless US ja Pretty Little Liars!
Mikä kamera sulla on?
- Canon EOS 500D 
Mistä blogin nimi tulee?
- Tää on muuten kiva kysyms! :-D Muistan kun tätä keksein, olin päättänyt että nimen pitää jotenkin kuvata mua ja mun elämään. Protein shakes, koska tykkään treenata ja syödä terveellistä ja proteiinipitoista ruokaa, pink lipstick siksi, koska mulla on myös se tyttömäinen puoli ;) Tykkään tosta nimestä ihan sikana, vaikka itse sanonkin haha!
Mikä sun toinen nimi on?

- -Linnea Aleksandra
Onko sulla jokin erityinen taito, mitä ehkä kovin monella ei välttämättä ole?
- Tää nyt ei oo mikään taito, mutta mun molemmat keskisormet taittuu vammasesti keskeltä sisään päin :-D
Oletko enemmän aamu- vai iltaihminen?
- Aamuihminen! Mun on helppo nousta ajoissa ja saan silleen paljon enemmän aikaseksi.
Kuinka monta lasta haluat aikuisena?
- Kaks olis aika passeli!
Mikä on suurin unelmasi?
- Mulla ei tällä hetkellä oo mitään ”ylitse muiden”-unelmaa, mutta opinnoissa onnistuminen – nyt lukiossa ja sen jälkeen, sekä ulkomaille muutto ainakin joksikin aikaa.
Mikä on paras lukemasi kirja?
- En oikeastaan lue - lähes kaikki kirjat oon lukenut koulutöiden takia. Nälkäpelit oli kuitenkin huisin hyviä ja lähiaikojen lemppari ehdottomasti Sofi Oksasen Puhdistus.
Ootko koskaan ollut niinsanotusti "huligaanilapsi" eli toiminut vasten vanhempien tahtoa ja käyttäytynyt tosi huonosti tms?
- Oon ollut :-D Mun pahimmat huligaaniajat oli siinä 11-13 vuotiaana ja vaikka olinkin nuori, niin olin kyllä aika hiton huligaani nyt kun vanhemmiten ajattelee, haha.
Luettele 5 asiaa, jotka on ehdoton ei sulle (esim. päihteet)?
- Huumeet ja nuuska sekä tupakka, punainen liha ja sokerilimsat! :-D
Oletko optimisti vai pessimisti?
- Hmm, riippuu hetkestä ja tilanteesta!
Mitkä on sun 3 parasta ja 3 huonointa luonteenpiirrettä?
- Parhaita varmaan suvaitsevaisuus, puheliaisuus ja sellanen jollain tavalla hyvä välinpitämättömyys ja se, että osaan nauraa itselleni, esim. joskus ei oo väliä jos joku on vähän niin tai näin tai jos tulee tehtyä jotain noloa (esim. mentyä miesten vessaan vahingossa, näinkin tuli just vähän aikaa sitten tehtyä.. ”mä olin ihan varma et naisten vessa oli just tässä kohtaa”)
Huonoimpia varmaan äkkipikasuus ja tietynlainen vastahakoisuus sekä se, että riitatilanteessa oon se, joka ei pysty aloittsamaan sovun tekemistä, koska jos toinen alkaa vittuilla niin räjähdän heti :-D
Oletko enemmän aamu- vai iltaihminen?
- Aamuihminen! Mun on helppo nousta ajoissa ja saan silleen paljon enemmän aikaseksi.
Kuinka monta lasta haluat aikuisena?
- Kaks olis aika passeli!
Tykkäätkö banaanijogurtista?
- Onhan se hyvää :-D
Mitä eläintä et missään nimessä tahtoisi lemmikiksi?
- No ei nyt kieltämättä mitkään käärmeet tai hämähäkit houkuttele… Tai liskot, hyi.
Luin että et syö lihaa eettisistä syistä. Miksi ihmeessä sitten syöt kanaa?
- Syyt eivät ole pelkästään eettisiä, sillä en myöskään pidä lihan mausta erityisesti. Tiedän, kuinka huonosti sekä kanoja, että muita eläimiä kohdellaan, mutta treenatessani en halua tai oikeasti edes jaksa keksiä muita proteiininlähteitä mm. päivälliselle ja lounaalle, koen saavani kalasta ja kanasta sen hyvän protskun :) Jos olisi mahdollista tai jos siihen pystyisin, olisin vegaani. Mutta kun en siihen pysty niin lihaa on tavallaan syötävä. Isona ajattelin kyllä palata punaisenkin lihan syömiseen, en vaan vielä tiedä koska! 
Mikä on pahin pelkosi ?
- Pelkään ihan hulluna pimeetä ja kaikenlaisia psykopaatteja ja sarjamurhaajia, sekä erilaisia katastrofeja.
Kuka on mielestäsi yliarvostetuin julkkis?
- Hmm, en mä tiedä onko julkkis, mutta mun mielestä Fitfarmin Jutta Gustafsberg. Älkää tuomitko, tää on vaan mun mielipide :-D
Jos voisit herättää jonkun kuolleen julkkiksen henkiin, kenet herättäisit?
- Paul Walker!
MATKUSTELU
Kivoin ulkomainen kaupunki, jossa olet käynyt? Miksi juuri se?
- Ehdottomasti Lontoo! Siellä on vaan fiilis, joka saa mut aina tuntemaan oloni kotoisaksi :)
Mikä on paras lomamuistosi?
- Apua, tää on jo aika vaikeeta! Saako sanoa parhaan lomareissun? :-D Mä meinaan tykkäsin kokonaisuudessan mun ja äitin Gdanskin reissusta ja se on jäänyt mieleen ja sydämeen ihanina muistoina 
Missä kaikissa maissa olet ollut?
- Ruotsi, Viro, Venäjä, Latvia, Puola, Ranska, Englanti, Monaco, Italia, Espanja, Kreikka, Turkki, Bulgaria, Egypti, Yhdysvallat ja Kanada!
Haluaisitko vaihto-oppilaaksi / kielimatkalle?
- En oikeestaan perusta/ymmärrä lukiovaihtoja, mutta yliopistoaikana haluaisin käydä tutustumassa ranskalaiseen kulttuuriin ihan paikanpäällä, joko au pairina tai vaihto-opiskelijana.
Mihin maahan/paikkaan tahtoisit vielä ehdottomasti matkustaa?
- Oi että, näitä on aivan sairaasti. Haluaisin käydä ainakin Islannissa ja Norjassa, Thaimaassa ja Meksikossa. Sitten haluisin vielä käydä Australiassa, Argentiinassa, Chilessä, Brasiliassa, Uudessa-Seelannissa, Japanissa ja Kiinassa ja tietty Etelä-Afrikassa. Nää on ainakin sellaset must see-maat, tietenkin haluun nähä vielä kaikki loput Euroopan maat ja sieltä etenkin Saksan, en ymmärrä miten en oo vielä koskaan sinne eksynyt! :-D
Hirvein paikka, jossa oot käynyt?
- Jenkeissä vuonna 2011, kun ajeltiin roadtrippiä ja päädytiin yöks niin hirveeseen motelliin, että itkin vaan. Siellä aulassa oli vanhoja videokasetteja ja huoneessa pyöreitä peilejä ja rumat tapetit, ihan niinku jostain Ringistä! :-D
Lähtisitkö avaruuslennolle, jos saisit tilaisuuden?
- Ehdottomasti! Vähän sika mageeta :-D

IHMISSUHTEET & VAPAA-AIKA
Onko sua koskaan petetty tai ootko sä pettänyt?
- Molempiin ei.
Mitä tykkäät tehdä kavereiden kanssa?
- Hengailla, käydä kahvilla ja elokuvissa, laittaa ruokaa, urheilla, mitä vaan! Anu on ainakin kaikista paras, kun se suostuu aina kaikkiin ideoihin 
Kuinka monta kertaa olet seurustellut?
- Kaks kertaa oon ollut pitemmässä parisuhteessa.
Onko jotain asiaa, josta tykkäät tosi paljon mutta sun kaverit eivät taas tykkää siitä? Entä päinvastoin?
- Tykkään kaikista "kuivista ruuista", esim. ruuista ilman kastiketta ja kuivasta leivästä, Marie-kekseistä ja vesirinkeleistä! :-D Toisin päin en osaa sanoa.
Mitä teet viikonloppuisin ja vapaa-ajalla?
-Treenaan, teen kouluhommia ja oon totta kai kavereiden kanssa :)
Kerro sun aamu/iltarutiinit?
- Aamulla herään puol yhdeksän aamuina seitsemältä, laitan kahvin tippumaan ja sinä aikana käyn vessassa ja laitan vitamiinit pöydälle valmiiks odottamaan. Kun kahvi on tippunut, kaadan itselleni kupillisen ja meen mun huoneeseen meikkaamaan. Meikkaan, laitan hiukset, puen ja juon kahvia samalla ja kun tän oon saanut valmiiksi, kello on yleensä n. puol kahdeksan. Sitten alan tehdä aamupalaa samalla tutuksi tulleella rutiinilla. Punnitsen kaurahiutaleet, herat, maitorahkat, marjat jne. Ruuanlaitossa menee yleensä 10 minuuttia ja sitten syön jotain vartin. Noin kahdeksan aikaan lähden ajelemaan kohti koulua.
Illalla mulla ei oo varsinaisia rutiineja, muutakun että teen aina tietyssä järjestyksessä meikkien poisto -> iltapissa -> kasvovesi -> hammaspesu -> yövoide -> pimennysverho alas -> peiton alle. Ilman tätä en voi mennä nukkumaan, haha :-D
Millainen on unelmiesi mies?
- Mun unelmamiehen pitää olla samalla aaltopituudella mun kanssa. Sellanen joka tykkää matkustaa, treenata ja syödä terveellisesti just niinku mä. Sen pitäs myös suostua tekemään kaikkea hullua mun kanssa ja olla mukana kaikessa, tehdä mun kaa paljon erilaisia asioita. Sen pitäs myös olla fiksu ja mielellään sellanen, joka haluaa akateemisen koulutuksen/on akateemisesti koulutettu, koska voin rehellisesti sanoa että mun ajatusmaailmat ei oikeen mee yhteen amisten kanssa. Tietenkin sen pitää olla rehellinen, luotettava ja kaikkee sellasta, mutta se nyt on itsestäänselvyys. Ja tietenkin sen pitää olla komea, mutta ei nyt mennä niihin ulkoisiin kriteereihin ;)

Tässä teille ekaksi vastauksia yleisiin kysymyksiin sekä matkustukseen ja ihmissuhteisiin liittyviin kysymyksiin. Toisessa osassa tuleekin sitten ruokaan, treeniin ja kouluun liittyvät. Mun täytyy vielä kerran kiittää kaikkia kysyneitä, kysymykset oli ihan huippuja ja tosi asiallisia! Näihin oli ihan superia vastata, kun joutui joissakin kohdissa jopa pohtimaan! Jos lisäkysymyksiä ilmenee, niin huikatkaapa kommenttiboksissa!

PS. Kuvituksen asua Lahti-päivältä. Housut ja takki Primarkista, kengät Forever 21, huivi Gina Tricot, laukku Tommy Hilfiger ja alta pilkottava sifonkipaita myöskin Primarkista!


Toivottavasti näistä vastauksista on teille kivaa luettavaa tähän viileään syyssunnuntaihin! Ihanaa päivää kaikille!


♥:Emmi

10 kommenttia:

 1. Anonyymi26.10.14

  mulla olis pari kysymystä seuraavaan osaan! :)
  - ootko koskaan ollut kesätöissä tai esim töissä koulun ohella? missä?
  - entä minkälaista työtä tekisit mieluiten? esim jos menisit opiskelujen ohella töihin niin mihin ekana hakisit? tai sitten millaisen työn parissa uskoisit viihtyväsi ihan eläkepäiviin asti :D
  - ootko koskaan ollut niinsanotusti "huligaanilapsi" eli toiminut vasten vanhempien tahtoa ja käyttäytynyt tosi huonosti tms.?
  - mikä on paras lukemasi kirja?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi26.10.14

  Eli siis esimerkiksi jos joku haluais olla sun todella hyvä kaverisi (tai vaikka ette olis kavereita mutta ylipäätään juttukaveri) ja olisi käynyt ammattikoulussa kauneudenhoitoalan ja ammattikorkeessa opiskellut estenomiksi, eikö ajatusmaailmat voisi kohdata? Vaikka ois tosiaan käynyt sen amiksen, nii eihän se tarkota että ei vois olla kiinnostunut samanlaisista asioista? :DD :)
  Toivon että kerrot oman kantasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt puhuttiin unelmien miehestä kyllä :)

   Poista
  2. Anonyymi26.10.14

   No mutta kai se ajatusmaailmojen kohtaaminen pätee kuitenkin kaikkiin ihmisiin ihan yhtälailla :D

   Poista
  3. Tietenkin, mutta vähän eri asia viettää loppuelämänsä sellasen kanssa, jonka kanssa ajatusmaailmat ei kohtaa kuin viettää aikaa ihmisen kanssa, jonka kanssa ei oo ihan samanlainen. Ja kyllä kaikki ihmiset nyt hakeutuu mieluiten itsensä kanssa samanlaiseen seuraan, se on ihan väistämätön tosiasia :)

   Poista
  4. Enkä väitä etten vois olla sellaisen kaveri, nyt oot keksinyt vähän omias... :)

   Poista
 3. Anonyymi26.10.14

  Millainen on unelmakroppasi? Tai ylipäätään ihanne? Linkkaa joku kuva jos löytyy?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi29.10.14

  Suurin määrä suklaata, jonka olet kerralla syönyt? Entä jäätelöä?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi30.10.14

  Ihmettelin myös vähän tuota, että voisit seurustella vain akateemisesti koulutetun miehen kanssa. Sulle ei siis kelpaisi esimerkikis poika, joka on käynyt lukion ja jolla on samanlaiset intressit kuin sinulla, mutta opiskelee ammattikorkeakoulussa? Näin ainakin itse käsitin kirjoituksestasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt ammattikorkea on fine, mutta pointti oli ettei mun ja amispohjasen putkimiehen kohdalla varmaan oikeen nastaa :) lähinnä silleen, että mies kuitenkin olis fiksu ja halukas kouluttautumaan ja on sellanen "tavotteet korkeella"-tyyppi ainakin jossain määrin :)

   Poista