lauantai 5. heinäkuuta 2014

TOP 5 | SKIN CARE

 Victoria's Secret fragrance mist: Hahah nää on varmaan joka tytön lemppareita! Oon ostanu omani viime vuonna Jenkeistä, ja kattokaa kui paljon sitä on jäljellä vaikka oon kuitenki sitä ahkerasti käyttäny! Mulla on tää nyt tuoksussa enchanted apple ja oon kyllä tykänny tästä! Ostin hiihtolomalla myös Lontoosta sellasen vähän niinku travel packin, missä on kolme minikokosta VS:n ihotuotetta: rasva, vartalosuihke ja suihkugeeli! Se kulkee kätevästi reenikassissa mukana ja vaikka suihkugeeli loppuis, niin siihen samaan puteliin voi sitten laittaa jotain muuta suihkugeeliä! VS:n tuotteet on kyllä ihan huippuja, mutta en viitti niille nyt ainakaan tätä koko postausta omistaa :-D
 I love... Strawberries & Cream shower creme: Ostin tän vasta vähän aikaa sitten - halusin uuden suihkugeelin ja tää ei ollu kauheen kallis kokoonsa nähden! Tää ei oo sellasta oikeen geelimäistä, vaan aika sellasta ns. litkua, mutta tuoksuu ihanalle eikä jätä ihoa kireäks. Se on mulla kyllä ykkösprioriteetti suihkugeelissä, ettei suihkun jälkeen iho jää sellaseks naheeks. Tätä voi kyllä suositella, hajun ja laadun ja kaiken takia!
 The Body Shop body cream: Naurakaa vaan, käytän tätä vieläkin vaikka on kesä! Tää on varmaan ainoo rasva mitä oon uskollisesti käyttäny. Oon ihan mielettömän huono rasvaamaan mun kroppaa, mutta kun on tätä niin mielellään rasvaa! Tää on sellasta kirjaimellisesti body creamea eikä mitään voidetta, sellasta ihanan paksua ja sellasta, kyl te tiiätte! :-D Sit ku tää loppuu niin ostan jonkun sellasen mikä sopii mihin vuodenaikaan tahansa! Vaikka tää jouluinen piparkakku kyllä ihana onkin...
 L'oréal Paris sublime fresh purifying toner: Toinen asia, minkä ostamisessa ja käyttämisessä oon huono - kasvovesi. Ostin heräteostoksena joku viikko, tarvin uuden ja tää purkki näytti kivalta! Tän pitäs puhdistaa meikinkin, mutta en oo kokeillut... Käytän tätä yleensä iltasin - kesällä en uskalla käyttää muutenkaan mitään hajuja/suihkeita/kasvovesiä, mul on hirvee pelko et niistä jää ruskettuessa läntit ihoon jos on unohtanu peseytyä ennen auringonottoa. Vaikkei niistä todellisuudessa jäis niin mä aina pelkään sitä :-D Kesällä tulee muutenkin meikattua niin vähän, että vesipesu riittää mulle :)
Oisko teille ehdottaa muuten hyvää meikinpoistoainetta? Ei sais olla vaahtoava eikä sellanen että tarvii käyttää vanulappuja. Vihaan sellasia :-D
Garnier Nordic Moisture Match: Sain tän jouluna jossain sellasessa Garnierin paketissa, missä tuli mukana joku toinenkin purnukka. Täähän on siis purkkina tosi pieni, oon käyttäny tätä kuitenkin lähemmäs joka ilta/aamu joulusta lähtien eikä oo vielä loppu! Oon kyllä tykänny tästä, mutta kosteusvoiteiden suhteen oon sellanen että vaihtelen niitä yleensä aina :) Mua odottaakin tuolla jo avaamaton Avonin kosteusvoide sitten, kun tää loppuu!

Mitäs tykkäsitte tästä? Vielä saa ehdottaa jotai top5-toiveita, muuten tää alkaakin olemaan viimeisiä postauksia, yhtä pistän ehkä vielä tulemaan :)

♥:Emmi

17 kommenttia:

  1. Anonyymi5.7.14

    Voisitko tehdä matkastasi postauksen? :)

    VastaaPoista
  2. Reissun päällä on kertyny niin paljon kuvia että postauksia tulee ainakin 5, mutta enintään 10! ;D

    VastaaPoista
  3. Anonyymi6.7.14

    Herbinan marjaspa on hyvä xd sitä on kasvovetenäki mut ei se xd levitän vaan nassuu ja huuhtelen pois ja hyvin lähtee meikit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! Mulla on jotenki vaa sillee et rajaukset ja ripsarit ei tuppaa millään lähtemään, lähteeköhä sillä oikeesti ilman vaikeuksia? :)

      Poista
  4. Anonyymi6.7.14

    Tälleen otsikkoon kiinnitin huomiota niin vaan kaks viimistä on ihonhoitoa :D muutoin tosi kiva postaus jälleen kerran! Pitää kokeilla tota suihkugeeliä kun jotain ton tapasta oon ettinyt! ja noi body shopin body butterit on ihan huippuja! Ittellä mansikka, kookos ja joku kolmas vielä olisko vanilija tms, suositelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle noi on kyllä kaikki ihonhoitoa o.O oi vitsi kookos kuulostaa ihanalta, se taitaa olla mun seuraava valinta! :D ja kiitos :))

      Poista
  5. Anonyymi6.7.14

    hahahh emmi mulla on toi sama body butterin vartalovoi ja tykkään ihan älyttömästi kans vuodenajasta riippumatta :D tai no.. Mul nyt on rasvoja vaikka koko suomen väestölle xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa se on ihan parasta xD rasvojen hamstrauksesta päätellen ootkohan se keneks sua luulen? ;)

      Poista
    2. Anonyymi6.7.14

      Hahaaa uskoisin :D

      Poista
    3. Anonyymi6.7.14

      body butterin vartalovoi... xD *body shopin tarkotin :P

      Poista
    4. Haha tajusin silti! xD

      Poista
  6. Anonyymi6.7.14

    Jos rasvaaminen tuntuu hankalalta ni koitas sitä nivea in showeria, menee siinä samalla suihkukäynnillä ja ei jää rasvanen olo.
    Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimiiks se oikeesti? :D oon ollu vähä skeptinen sen suhteen! :D :)

      Poista
  7. Anonyymi6.7.14

    Hei siitä kasvovedestä! Käytän ite herbinan luomuruusu puhdistusvaahtoa, aika edullinen noin 5€ pullo ja silmämeikkikin lähtee hyvin eikä kirvele! -siiri😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa aika ihanalta! Pitää katsoa jos kaupasta löytyy :)

      Poista
  8. Anonyymi8.7.14

    Juu kyllä lähtee! Pitää tietenki huuhdella kunnolla !

    VastaaPoista