perjantai 18. heinäkuuta 2014

LONG TIME NO SEE HELSINKI


Heippa! Keskiviikkona tuli tosiaan pyrähdettyä Helsingissä kaverin kanssa - instagram-seuraajat on sen saattaneet jo huomata! Onnibus lähti Porista 06:30 aamulla ja samaisen firman bussilla lähdimme Ruoholahdesta takaisin Poriin vähän ennen kymppiä illalla. Ihan pakko kehua tota bussifirmaa, oli meinaan mun eka kerta kun tällä matkustin! Hintaa matkoilla oli viis euroa per suunta, bussissa oli erittäin hyvä ilmastointi, siisteys ja kaiken lisäks ilmainen wifi ja pistorasiat! Matka taittui siis ihan mahtavasti!

Helsingissä meidän pääpointtina oli mennä Lintsille. Aamu alkoi Starbucksissa frappuccinolla ja croissantilla ja sitten otimme bussin Lintsille. Sinne oli helppo yhteys, päärautatieaseman viereisiltä bussipysäkeiltä laituri 2 ja bussi numero 23! Takaisin Lintsiltä keskustaan tultiin raitiovaunulla numero 3.

Lintsillä oltiin sopivasti kun se aukesi yhdentoista aikaan. Päästiin lähestulkoon jokaiseen laitteeseen ilman sen suurempaa jonottamista. En oo pitkään aikaan ollut huvipuistossa ja oli kyllä ihan sika kivaa! Kingi ja Ukko oli ihan huikeita, just sellasia laitteita mistä mä tykkään :-D Ukko oli kyllä silti vielä parempi ku Kingi! Pidettiin hattara-jätskitauko ja vielä toinen jätskitauko ja lopuks mentiin maailmanpyörään, josta oli tosi upeet näkymät (tosin Kingin huipulta näki vielä paremmin, olin vaan niin paniikissa ettei siinä paljon ehtinyt maisemia ihailla...) Helsingin keskustaan.

Keskustassa kävimme vielä syömässä Morrison's-nimisessä paikassa, joka sijaitsee Ateneuminkujalla. Tästä voikin päätellä että sijaitse aivan Ateneumin vieressä haha :-D Olin kuullut paikasta suosituksia, jonka perusteella sinne suuntasimmekin! Paikka oli ehdottomasti suositusten arvoinen: vaikka se oli aivan täynnä niin saimme herkulliset kanaburgerimme alle 20 minuutissa! Täytyy ehdottomasti piipahtaa toistekkin, kun Helsingissä vierailen!

Loppuilta meni kävellessä ja shoppaillessa. Kävelimme Espalla ja eksyimme "Pihlajakadulle", kun kaverini ei ollut tuolla vielä koskaan käynyt! Siinä tuli mukava ruuansulattelulenkki, haha! Ostoksia ei oikeastaan kertynyt, sillä emme jaksaneet kauheesti kiertää enää illalla. Bussimatka takaisin sujui rattoisasti, saimme Forssan kohdalla idean juosta pysähdyksen aikana hakemaan jäätelöä ja karkkia vielä kaupasta. Kaveri nukahti heti jäätelönsä syötyä, joten mä mussutin onnellisena pimeessä bussissa karkkia, kun varmaan lähes koko muu bussi nukkui!

Onnistunut reissu, josta jäi käteen ihania muistoja. Kiitos sinulle ystäväni matkaseurasta ♥

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti