keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

HELLEPÄIVÄN HERKKUSMOOTHIE


Tästä on tullut mun ehdoton lempismoothie nyt kesähelteillä. Tai miksei sateisenakin päivänä, tää maistuu aina. Ja ihan tosi, syön tätä lähestulkoon joka päivä, niin hyvää tää on. Jos vaan tykkäätte smoothieista ni tää on se juttu mitä kokeilla!

Itse käytän tuossa aina jäisiä marjoja ja hedelmiä, koska pidän kylmistä smoothieista ja ehkä siihen tulee myös parempi koostumus noin. Heraa isken sinne aina 30-40 grammaa, koska mua ei häiritse, että se maku puskee läpi. Mun mielestä se on oikeestaan aika hyvä maku! :-D Mä käytän muuten mansikkaheraa, mutta vadelma, banaani tai jonkun muun hedelmän makuinen hera on varmasti myös ihan fine! Mehukeiton voi myös jättää pois ja laittaa kokonaan maitoa, mutta mun mielestä on kiva kombo, kun laittaa niitä fifty-fifty. Parasta tässä smoothiessa on varmaan noi kaakaonibsit, ne jää sinne pieniksi sattumiksi, joita on kiva pureskella! Hahah. Tietty toi mehiläisen siitepölykin jää sinne sattumiksi, mut noi kaakaonibsit on niitä sattumista parhaita.

Jos tykkäätte terveellisestä hifistelystä niin tää on se teidän juttu! Palailen myöhemmin taas vähän helpomman reseptin kanssa, tää vaan oli juttu mikä mun oli ihan pakko teille jakaa!

Pliis, kokeilkaa!
♥:Emmi

5 kommenttia:

 1. Anonyymi30.7.14

  Tää vaikuttaa hyvältä! Täytyy itekkin kokeilla :)
  Mulle tuli mieleen kysyä et kävitkö nyt ykkösvuonna lukiossa verkkokursseja? Tai joitakin kursseja etänä, siten et kysyit opelta et voitko käydä sen kurssin etätehtävien kautta ja teet sitten kokeen josain vaiheessa? Mulla on pari kurssia nyt ens vuonna siten et ei mahdu jaksoon mut pakko käyd (yo kirjotusten takia siis) ja mietin et onks tollanen systeemi yleensä opettajille ok? Jos sä siis kävit tälleen kursseja niin oliks ne susta hyviä et oppiks niistä ja nii? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja on hyvää! Koostumus on sellainen ihanan samettinen :)
   Kävin verkkokursseja viime vuonna kolme sellasista aineista, joilla ei mulle oo niinkään väliä (hissa ja mantsa) ja sain niistä hyvät numerot (no en mantsasta, mutta sitä en osaa kyllä yhtään) Kyllä niistä oppii jos haluaa oppia :) Ne mun hissan kurssit oli niin mielenkiintosia ja niitä teki kyllä ihan mielellään ja muistan kyllä mitä asioita niillä kursseilla käsiteltiin jos joku lähtis kysymään :D Etänä en oo käynyt mutta netin kautta joo :) Mullakin on vähän vaikeuksia kun käyn just yo-kirjotusten takia kolmosjaksossa kaks kurssia päällekäin, mut eiköhän me selvitä! ;) Kysy lisää jos en selventänyt tarpeeks!

   Poista
  2. Anonyymi31.7.14

   Laitoitko sä sit sen kurssin opettajalle aina viestiä wilmassa vai kävitkö kysymyssä ihan kasvotusten? Ja millon teit ne kokeet, koeviikon jälkeen vai uusinnoissa? :D Muuten sain ihan hyvin tietoa tosta, kiitos :)

   Poista
  3. Ei vaan kävin ne verkkokurssit aikuislukion kautta ja niistä puhutaan aina opolle ja varasin sinne ihan ajan koska se on aika vaikeeta :) kokeet tehdään verkkokurssien koepäivänä aikuislukiolla! Ja eipä mitään, autan mielelläni :)

   Poista
 2. Anonyymi2.8.14

  HULABALOOBALAI

  VastaaPoista