sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

HERKUTTELUVINKKEJÄ | ESPAÑA 2014

CHE BOLÚ. Aka seponluu. Tästä paikasta tuli meidän kanttis reissulla, ja voin suoraan sanoa että oli ainoa rafla missä mä kävin! :-D Kahtena kertana söin kanapizzan, joka on muuten ihan mielettömän hyvää ja vikalla kerralla söin 200g kanapihvin salaatin kera. Paikasta löytyy hyvää englantia puhuva tarjoilija, vaikka mä pärjäsin ihan espanjallakin niin en aina jaksanut sitä puhua, englanti tulee niin paljon luontevammin!  Osotetta en huomannut pistää ylös, mutta paikka sijaitsi noin 20 metrin päästä meidän hotellilta, joka sijaitsi Calle Centuríon y Cordoballa. 

Che Bolú on halpa paikallisten ruokapaikka, käsittääkseni argentiinalaisten pitämä. Osuttiin kaks kertaa paikalle Argentiinan pelin aikaan ja tunnelma oli mahtava, kun Torren argentiinalaiset oli kerääntynyt paikkaan katsomaan matsia. Ruuan hinta on paikassa todella hyvä ja hinta-laatu-suhde on kohdallaan. Ison pizzan tai sen 200 gramman kana-annoksen sai n. 7 eurolla. Kanan sai myös ranskisten kanssa, mutten halunnut turvottaa itseäni ennen lentoa, joten valkkasin sillon salaatin! Eihän Suomessa saa mitään näin hyvää näin halvalla?
 KENKÓ ICE&COFFEE. Rakastuin tähän paikkaan ihan totaalisesti. Paikasta sai erilaisia kahveja, frozen yoghurtteja, smoothieita, frappeja ja muita virkistäviä juomia! Lisäksi kylmäkaapista sai mm. Wonka-suklaata ja Aloe Vera-vettä! Palvelu oli todella hyvää ja valinnanvaraa oli paljon. Valinnanvaran määrästä kertoo mm. se, että frozen yoghurttia sai stevialla makeutettuna, tähän mä en ole ennen törmännyt! Ootteko te?

Paikkaan pääsee, kun kävelee Bajondillo-rannan rantakatua etelään, eli Fuengirolaan päin kohti Carihuelan rantaa. Paikka on mielestäni kolmas frozen yoghurt-mesta Carihuela-rannan alettua. Suosittelen ihan älyttömästi! Maistakaa myös tota supperia, eli tota missä on kastiketta ja kaikkia cruncheja, niin hyvää!
HELADERIA SAN MIGUEL. Suvereenisti Torren parhaat jätskit! Todelliselle jäätelön ystävälle paikka on ihan must go! Varsinkin ne, jotka tykkää minttujädestä tää on se paikka johon kannattaa mennä! Jake otti minttujädeä, josta mä maistoin vähän, enkä oo koskaan saanut parempaa! Mä otin nutellajädeä ja nutellafanit tietää, että mikään ei vaan voi olla parempaa...

Jätskibaari löytyy keskeiseltä paikalta Torren keskuskadulta Calle San Miguelilta. Torreen matkaavat eivät vaan voi olla törmäämättä siihen, hahah! Ja ihan oikeesti, käykää täällä. Se on sen rahan arvosta!

Tässä mun muutama herkutteluvinkki Torremolinokseen matkaaville. Käykää ihmeessä kokeilemassa näitä mestoja, jos paikanpäälle eksytte! Mitäs muuten tykkäilitte tälläsestä? :)

♥:Emmi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi13.7.14

  Oi kiva postaus! Vaikutat nii positiiviselta ja iloselta ihmiseltä! Seirusteletko vielä? (Ei tarvii vastata jos on liian henk.koht) lenkkeiletkö paljon? Millasta musaa kuuntelet? Aattelin kysyy pari kysynystä kun kiinnostaa :) hyvää kesää vie sulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) en, en kauheesti ja kuuntelen kaikenlaista musaa, aika laidasta laitaan :) kiitos samoin <3

   Poista