maanantai 21. heinäkuuta 2014

WEEK 29 | THROUGH MY PHONE

En tiiä koska viimeks olisin syönyt subiruokaa! Maanantaina tuli tuhlattua täyteen tullut subin leimakortti ja pitkästä aikaa maistu ihan sika hyvältä! | Keskiviikkoaamuna 6:30 aitiopaikalla ja suunta kohti Helsinkiä!
Parit Lintsikuvat. Me ei jaksettu jonottaa Vekkulaan vaan tyydyttiin tohon peilikäytävään. Loppuvaiheessa napattiin Lintsin benkkujenkku-kojusta jädet: chocolate fudge brownie ja peanut butter cup, mun ehdottomat lempimaut!
Aamulla käydessämme Starbucksissa saatiin kuittiin leimat, jolla sai päivällä kylmän juoman puoleen hintaan - tottakai tarjous piti käyttää! | Helsingin kaduilla kävelemässä.
Hengailua mun kaverin kanssa torstai-illalla. | Perjantaina kaverin kanssa keskustassa light-batteryillä. En ookkaan pitkään aikaan taas juonu yhtään energiajuomaa!
Vesimelonijuomat ennen Areenalle lähtöä lauantaina! Näistä lisää myöhemmin :) | Ei jaksettu olla Areenalla kauaa putkeen ja palattiin laittamaan toistemme hiuksia mun kaverin luo ennen kuin Blunt alko soittaa :-D
En ottanut Bluntista yhtään kuvaa, pelkkiä videoita joten tääkin on mun kaverin puhelimesta varastettu :-D Keikka oli tosi hyvä, vaikken ihan kaikkia biisejä tiennytkään! | Sunnuntaibrekua kaverin kanssa niiden parvekkeella.

Pitkästä aikaa taas viikkokatsausta, mun mielestä nää vaan on niin kivoja! Varsinkin jos vaihtelee näitä kollaaseja välillä ettei oo niitä ainaisia neljän kuvan kollaaseja, hahah! Näitä kuvia kun kattoo niin huomaa, että kuinka paljon oon ollut kavereiden kanssa. Oon nähnyt mitä, öööö viittä eri kaveria saman viikon aikana? Tää on mulle melkeen ennenkuulumatonta, koska yleensä oon niin kiireinen haha. Ihanaa, että mulla on tälläsiä ystäviä, te ootte parhaita ♥

♥:Emmi

10 kommenttia:

 1. Anonyymi21.7.14

  miksi et kirjoita kavereides nimii tänne? tai kerro kenen kanssa oot ollu, kirjotat vaa joskus "yhen kaverin kaa." Ja viide kaverin näkeminen viikossa on emmi todella vähän :D itse näen päivässä viittä- jopa ylikin, kaveria. kiva blogi silti! pakko kysyä loppuun onko sulla jonkinnäköinen identtiteettikriisi kun tyylisi vaihtelee usein?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska kaverit eivät välttämättä halua enkä haluu ottaa mitään riskiä sen suhteen :) ja mulle on kyllä isoa nähdä noin montaa ERI kaveria viikon aikana :D ja ei tosiaan ole mitään identiteettikriisiä, tykkään vaan niin monista eri tyylistä eikä mun tyyli (jos sitä siks voi sanoa) oo millään tapaa vaan yhdenlainen :) kiitos kuitenkin!

   Poista
 2. Anonyymi21.7.14

  Muakin usein häiritsee ettet käytä kavereidesi nimiä, tulee sellainen olo, että jotenkin häpeät heitä. Toki ymmärrän ettet halua välttämättä kertoo yksityisii juttui, mutta mielestäni etunimiä voisi käyttää, jolloin blogiakin on kivempi lukea, kun tulee läheisempi tunnelma:) Ja edelliselle anolle, niin Emmihän mainitsikin, että tuo määrä on hänelle _itselleen_ paljon! :) kiva blogi, mutta juuri tuo "yhdestä kaverista" puhuminen on todella häiritsevää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan onkin, mutta mä en jaksa aina ruveta kyselemään heiltä että sopiiko että nimi mainitaan jne :) pitää katsoa, kai niitä voi aina välillä mainita mutta en kyllä rupea niitä viljelemään erityisemmin :D ja jep, se on mulle ihan sikana!

   Poista
 3. Anonyymi22.7.14

  mitä toi b&j jäde makso? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaks palloo oli vähän alle viis euroo :)

   Poista
 4. Anonyymi22.7.14

  Kenen kanssa olit lintsillä? :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi23.7.14

  Koetko elämäsi olevan liiankin järjestelmällistä? Itse en varmana muistaisi edes, mitä jäätelöä tuli eilen syötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En koe että se on liian järjestelmällistä, vaan just sopivasti! :D tykkään sellasesta jonkunlaisesta "aikatauluttamisesta" ja että on jotain tarkkoja suunnitelmia haha :D

   Poista