perjantai 5. elokuuta 2016

HEINÄKUUN (RUOKA)SUOSIKIT


Ainoa epäruokasuosikki ainakin kuvien perusteella tältä kuulta on toi kampaus! Kiinnostaiskos teitä asukuvat tai jotkut ton nutturakampauksen kera? ;-)


Jokaisen pennin arvoinen Oatlyn Chai-juoma! Ihan hurjan hyvää, varsinkin jos vähän lämmittää mikrossa. Tää on myös mun Tukholman tuliainen eräälle ihanalle Nordjobb-tyypille, joka tuo mulle vastineeksi vihiksen Suomesta! ♥


Kun duunissa saa (yleensä) ruuaksi jotain muuta kuin papuja, on ihan jees syödä kuukausi putkeen papuja himassa. Pavut on oikeesti yllättävän monikäyttöinen ruoka ja niistä keksii ihan vaikka mitä. Kidneypavut on muuten vaihtuneet papumixiin, toimii!


Viimeinen (ruoka)suosikki on Leaderin soijaprode kaakaon makuisena. Yksinään tää vaatii vielä enemmän totuttelua kuin heraproteiini aikanaan, mutta mun lemppari ja bravuuri on ihan ehdottomasti puuro+mangopiltti+tämä. Ja kaikki sekaisin. Toimii ja saanpahan hyvät prodet! ;-)

Muita suosikkijuttuja viime kuulta on olleet ainakin Rio Ohoi!-kisabiisi, Ikean kasvispyörykkäkokeilu ja varsinkin se hummus, saaristoreissu ja Andra Långgatanin fiilis illalla. Mahtijuttuja! Mitähän elokuu tuo tullessaan?

♥:Emmi

6 kommenttia:

  1. Anonyymi6.8.16

    Hyvä toi nutturakampaus :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi6.8.16

    Emmi näyttää söpöltä
    -pikkusiskosi Sina 😘

    VastaaPoista
  3. Anonyymi8.8.16

    En oo ikinä ymmärtänyt tota kampausta xD you do you boo ja varmasti moni haluaa niistä postausta, kyllä muakin kiinnostaa nähdä miten pidät niitä, mutta ei musta nuorelle naiselle tuollaisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, no mä tykkään! :-D

      Poista
    2. Anonyymi12.8.16

      Onneks kaikki ei tykkää samanlaisista kampauksista. Kävishän se aika tylsäks ;). Mut mä tykkään tosta kyllä :)

      Poista