torstai 11. elokuuta 2016

JOSSAIN PÄIN SÖDERIÄ


Mitä mahtavinta torstaita ihan joka iikalle! Mä oon vetänyt tähän viikkoon nyt neljän päivän duuniputken ja ansaittu vapaa odottaa huomenna. Sitten viikonloppu ja maanantai ennen seuraavaa ja vikaa vapaapäivää ennen duunien loppumista. Hullua, miten tää aika menee, sillä tänään mulla on kymmenen päivän rajapyykki - kohta kutsuu siis Suomi!

Mulla raksuttaa aivot ihan tuhatta ja sataa ja oon hirveän hermostunut esimerkiksi siitä, millä helellä saan muutamat kamat Porista Helsinkiin ennen mun lentoa Batskulle rakkaiden luo. Kävi kyllä tuuri, sillä yks mun parhaista ystävistä matkustaa Helsinkiin mua moikkailemaan (ja treeniseuraksi, sekä tutustumaan tulevaan kotikaupunkiinsa) just ennen mun lähtöä ja tuo mulle ainakin bikinit ja jotain muuta tarpeellista. Ystävät ♥

Täällä päässä saan huokaista helpotuksesta, sillä mulla on ihan tajuttoman vähän tavaraa messissä eikä siis tarvitse ainakaan matkalaukun ylipainosta stressailla. Annoin itselleni kuukausi sitten luvan, että kymmenen päivän kohdalla saan alkaa miettiä pakkausasioita ja mahdollisia tuliaisjuttuja, mutta eipä mulla paljon miettimistä ole. Taitaa siis tää kaikki jäädä ens viikkoon. Sillon saakin sitten ostella lentokenttäbussilippuja, siirrellä postin kirjoja, lähettää muutamat postikortit ja ehkä ostaa jonkun tuliaisen ;-)

Tälläsia ajatuksia mulla nyt mielessä. Me lähetään nyt "kämppiksen" kanssa ostamaan vähän juttuja kaupasta, palauttamaan pullot ja sitten vaan koomaillaan ja maataan sängyllä x-asennossa koko loppuilta!

♥:Emmi

18 kommenttia:

 1. Anonyymi11.8.16

  Ketkä ovat sun elämässä rakkaita?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi11.8.16

  Ystävät!!!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi11.8.16

  Emmi,Elämässä yleensä? Anonyymi,kysymys ei ollut sulle 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhe, läheiset ja ystävät :-) Jos siis tarkotat tätä!

   Poista
 4. Anonyymi11.8.16

  Huomaa kyllä taas että kommentit jää vaan roikkumaan moniin edellisiin postauksiin.. Aika kumma et sulla on aikaa kirjoittaa postauksi muttei vastata kommentteihin. Tuntuu oikeesti ettet välitä sun lukijoista koska aina vaan lupailet parantaa tapas mut mitään ei tapahdu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon viettänyt tällä viikolla varmaan 10 minuuttia tietokoneella ja kirjottanut nopeasti vaan postauksia teille, en oo tosiaan ehtinyt Stokiksen reissun jälkeen keskittyä näihin. Mulla on huomenna eka vapaapäivä tällä viikolla ja tarkotus oli vastailla teille sillon :-)

   Poista
 5. Anonyymi11.8.16

  "Sielunmaisema on tärkeämpi kuin ympäröivä maisema. Jos haluat pakonomaisesti vain vaihtaa maisemaa, haluat ehkä vain pakoon itseäsi." Mitä ajatuksia tämä herättää sinussa? Voisiko kertoa sun elämästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah enpä usko! Viihdyn vaan paremmin eri paikoissa ja jotkut jutut vaan ei toimi - ihan täysin normaalia :-D

   Poista
  2. Anonyymi12.8.16

   Musta on hienoa, että vaihdat "maisemaa". Kyllä sitä ehtii sitten vanhempana paikallaan olemaan. Tai eihän sitä tiedä, vaikka tulevaisuudessakin esim. työn puolesta saisit reissata.

   Poista
  3. No nyt veit sanat suustani! :-D

   Poista
 6. Anonyymi13.8.16

  Ootpa sä lihonnut Emmi ,varsinkin viimeinen kuva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ihan hirveesti :-D

   Poista
  2. Anonyymi15.8.16

   Älä välitä. Määkin oon lihonnut ;). Syksy vie kilot mennessään. Mut mitkä kilot, kun musta et näytä yhtään lihonneen :).

   Poista
  3. Haha juurikin niin! ;-)

   Poista
 7. Anonyymi15.8.16

  No onpas perseestä että ihan sama mitä tekee ni on lihonnut xD mut hei vähä niinku julkkis, nekin on aina raskaana tietämättään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä et sä tiiät mun asia paremmin ku ite XD ja että oot ite niin täydellinen

   Poista
  2. Anonyymi15.8.16

   Siis toi kommentti ei ollut sulle että mitä teetkäää ni oot lihonnu vaan liittyen kaikkiin kommentteihin mitä saat siitä että oot lihonnut vaikka jumalauta mitä tekisit ja oisit 20 kiloa vaikka pudottanut xD että nyt ymmärsit emmi pieni väärin mun tsemppaavan kommentin :(

   Poista
 8. Anonyymi16.8.16

  Mut joskus on niin kiva, kun muut tietää asiat paremmin kuin itse ;)

  VastaaPoista