maanantai 22. elokuuta 2016

KADONNEEN LAUKUN ETSINTÄ


Siinä ne vielä seisoo onnellisena. Emmi ja molemmat matkalaukut. Tällä hetkellä pinkki yksilö huitelee ties missä päin maailmaa. Pahinta tässä on se, että tsekkasin juuri itseni seuraavalle lennolle, huomenna Helsinki-Vantaalta lähtee nimittäin tämä likka kohti Singaporea. Nyt vaan sormet ristiin ja peukut pystyyn, että laukku tulee kotiin seuraavan 24 tunnin sisällä. Tai ainakin 30 tunnin, sitten mä vielä ehdin uudelleenpakata.

Yleensä pakkaan tosi fiksusti ja ainakin ajattelen sen verran, että käsimatkoihin eksyy jotain järkevää, jos iso laukku ei tule ajoissa perille. Tällä kertaa ei ollut ihan järki kädessä ja nyt elelen mm. ilman pyyhettä ja hiusharjaa. Onneksi huomenna saan sentään jotain kamoja Porista tänne. Elämä voittaa!

Nyt voisin lopettaa vihdoin pinkin norsuni perään kyynelehtimisen, skarpata ja heittää ripsaria ja kulmaväriä (ainoat meikit, mitä mulla tällä hetkellä löytyy...) naamaan ja lähteä Stadiin ostamaan jotain kesävaatetta, ettei tarvii farkuissa paahtua 30 asteen lämmössä.

Kivaa maanantaita!
♥:Emmi

PS. Videoviikko siirtyy, sillä kameran laturi on isossa laukussa... Ens viikolla sitten!

6 kommenttia:

 1. Anonyymi22.8.16

  Jäätävä tilanne, mut kyl sä selviit.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi22.8.16

  Kannattiko varata lentoa noin pienellä väliajalla kun tommoset laukun katoomiset on nykyään niin yleisiä ??

  VastaaPoista
 3. Anonyymi22.8.16

  onko löytynyt laukkua? :D

  VastaaPoista