keskiviikko 17. elokuuta 2016

GBG SUNSET


Kiitos kaikille edelliseen postaukseen tulleista kommenteista! Ihan huikeita ajatuksia teillä jokaisella ja ihanaa, että ootte niitä viitsineet mulle jakaa. Tuli ihan sairaan hyvä mieli *sydänsilmäinenemoji* Vastailinkin niihin tuossa juuri ja niiden uudelleenlukeminen pelasti mun päiväni jälleen! ♥ Mä oon muuten kasvattanut itelleni taas jonkun flunssanalun, mutta ainakin alkuviikko on tähän mennessä mennyt sekä treenien että safkailujen osalta mallikkaasti. Toivottavasti teilläkin!

Mulla on koko kesän ollut vähän sellanen vaihe bloggaamisen suhteen, että aivot lyö ihan tyhjää eikä ideavarastossa oo mitään uutta. Göteborg ei inspiroi uusiin juttuihin ja vaikka videoita oon täältä lyönyt tiskiin aika kovaa tahtia, ei täällä oo niin paljon tutkittavaa ja ihmeteltävää, että pitemmäksi aikaa saisin tästä hyvän "bloggausympäristön". Vähän on samaa kamaa tullut viikko toisensa jälkeen ja pahoittelut siitä. Tiiättepä tekin, että tiedostan koko homman tason laskeneen pääsykoekevään aikana/jälkeen. Nyt pääsen kuitenkin pitkästä aikaa maailman inspiroivimpaan mestaan aka Aasiaan ja sieltä (sekä osittain myös Suomesta) saatte ens viikolla vähän videoviikkoa ;-) Katotaan, miten se lähtee sujumaan kaikkien matkustuspäivien takia, mutta toivotaan parasta nyt ainakin!


 Tämä pää on siis tällä hetkellä aika tyhjä ja jos siellä jollain on parempia ideoita kuin mitä mä oon tänä kesänä oikeiden töiden jälkeen aina aivot narikassa teille puurtanut, niin pliis kertokaa. Te tiiätte, että kyllä mä jostain hatusta teille aina postauksia taion enkä niinkään väkisin vaan ihan sattumalta, mutta jos nyt on jotain mitä haluatte mun teille kirjoittavan, niin sana on vapaa! Kaikki ideat otetaan vastaan ;-)

Kuitenkin joka kerta, kun mä avaan bloggerin ja alan kirjoittaa, tuun vaan niin pirun onnelliseksi. On tää homma vaan niin mahtavaa ja musta tuntuu, että sanon sen joka kerta inspiraationpuutteessani. Niin siistiä.

♥:Emmi

6 kommenttia:

 1. Anonyymi17.8.16

  Ei voi muuta sanoo ku kiitos SULLE päivän piristyksistä monta kertaa viikossa ja ihanista sanoista tässä postauksessa ! <3 Toivottavasti inspiraatio löytyy ja varmasti löytyykin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän, ihan mahtavaa kuulla <3 Kyllä se inspis sieltä taas irtoo, kun pääsee normiarkeen kiinni :-)

   Poista
 2. Anonyymi17.8.16

  Piirrä jotain! ^^ draw my life -video tai sarjakuva tai jotain, ei haittaa vaikkei osaisi! Olisi hauskaa vaihtelua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Draw my life on ollut mullakin mielessä! Pitääkin pitää toi nyt oikeesti suunnitelmissa! ;-)

   Poista
 3. Anonyymi19.8.16

  Sun postaukset ovat olleet tosi hyviä. Meinaan siis, ettei mun mielestä ole ainakaan taso laskenut. Älä ole itsellesi liian kriittinen. Sun postausten aitous välittyy lukijalle!!!

  VastaaPoista