torstai 4. elokuuta 2016

AIKAMOINEN VIIKKO


Kohta ollaankin siinä pisteessä, että saadaan aloittaa lähtölaskenta. Tällä hetkellä päiviä on vielä 17, no melkeen 16. Pian on enää kaks viikkoa ja äkkiäkös se vika viikko lähtee käyntiin. Innoissaan, hämillään, odottavainen. Nää on mun fiilikset. Niin mageeta on parin viikon päästä heittää kimpsut ja kampsut kasaan, sanoa heipat työporukalle ja painua takaisin Suomeen. Samalla niin haikeeta!

Tää viikko on ollut ihan mielettömän erikoinen. Alotetaan vaikka jo sunnuntaista, kun tunsin outoa puutumista vasemmassa kädessä ja jalassa. Lähdin töistä varsinaisen työajan loputtua ihan paniikin vallassa himaan, vaikka osa jäi vielä kolmeksi tunniksi ylitöihin. Kävin parin terveyskeskuksen luukulla ja joka paikka tuntui olevan kiinni, joten palasin takaisin kotiin. 


Kasin aikaa illalla en uskaltanut kuitenkaan olla enää yksin, vaan mun oli pakko lähteä käymään sairaalassa. Ihan vaan varmuuden vuoksi. Siellä mut sitten pistettiin neurologille, aivokuvaan, kokeisiin ja testeihin, mutta mitään ei löytynyt. Kivut oli ilmeisesti vaan jotain lihasrasitusta tai hermohommelia ja on ne nyt jo onneksi laantuneet. Tää viikko on siis mennyt lepäillessä salilta ja treeneistä muutamaa kävelylenkkiä lukuunottamatta.

Maanantain ja tiistain pysyin kotona, keskiviikko ja torstai meni töissä. Tänään muutin kamani toiseen paikkaan vikaks pariks viikoksi ja siivoilin vaan illan täällä kämpillä. Huomenna hyppään aamulla junaan ja lähden kohti Tukholmaa ja viikonloppureissua! Maanantaina starttaa hullu duuniviikko ja toka vika viikko täällä, joten hyvä ladata vähän akkuja Stokiksessa, jotta jaksaa vielä pari viikkoa ennen oikeeta lomaa ;-)


Kaikki Stokisvinkit otetaan nyt sitten vastaan! Oon ollut kerran Tukholmassa 10-vuotiaana enkä tosiaan muista mitään. Nyt sitten, vinkit kehiin!

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti