keskiviikko 31. elokuuta 2016

MY WEEK 2 - MAANANTAI

 
Pahoittelut, että my weekin eka video venahti keskiviikkoaamuun, mutta täältä se tulee! Koitan muokkailla eilisen videon tänään ja julkaista sen jo huomenissa. Toivottavasti tykkäätte! 

 ♥:Emmi

19 kommenttia:

 1. Anonyymi31.8.16

  Tosi huono video, mauton ja liian sekava. Ehkä myös liian pitkä, tai ainakin alku ja meikkauskohta kävi tylsäksi. Miksi edes kuvasit samalla kun meikkat kun ei sun puheesta selvästi tuu yhtään mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm joo, se oli ehkä vähän liian pitkä! Ja saatoin olla vähän unessa tos alussa ;-) Mut en ymmärrä miks mauton? :-D Voi olla et käsitetään sanan merkitys eri tavalla... Mut tiistain video onkin erilainen ja vähän lyhyempi! Pakko kokeilla eri juttuja, että tietää mikä toimii :-))

   Poista
 2. Anonyymi31.8.16

  Kyllä mauton!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas ihmettelen samaa, käsitetään vissii ihan eri tavalla tää sana ja sen merkitys :-D

   Poista
 3. Anonyymi31.8.16

  Johtuiskohan siitä että tää on SUN blogi :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi31.8.16

  Makuasioita! Toiset tykkää ja toiset ei. Kaikkia ei voi koskaan miellyttää ja toisaalta aina ei voi onnistua.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi31.8.16

  Jotenkin oon parin muun kommentoineen anonyymin kanssa hiukan samoilla linjoilla lla, mutta en käyttäisi sanaa "mauton" tästä videosta. Muut sun videot on aina olleet tosi positiivisia ja niistä on jäänyt hyvä fiilis, kun ne on saanut katsottua. Tällä kertaa kuitenkin joistakin kohdista videon aikana tuli sellainen fiilis, että ihan kuin et olisi lainkaan arvostanut tuota matkaa, mikä ei varmaankaan mitenkään ollut totta. Tästä kuitenkin jäi hiukan ikävä fiilis katsojalle. Odotan kuitenkin muita my week -videoita innolla, sillä viime kertaiset videot olivat kivoja katsella ja tykkäsin videoiden vaihtelevista aiheista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi1.9.16

   Mä en kyllä havainnut mitään sellaista, ettetkö olis arvostanut matkaa.

   Poista
  2. Ai no en ymmärrä miten voi jäädä tollanen fiilis, onpas hassua :-D mutta hyvä että osasit selittää paremmin etkä vaan haukkunut ilman perusteluja :-))

   Poista
 6. Anonyymi1.9.16

  Oli mun mielestä tää video kyllä kaikkea muuta paitsi mauton...:D mauttoman tästä ois tehnyt vaikka jos oisit kuvaillut altaalla puolalastomia salaan. (Kunhan nyt heitin jonkun.) Mut siis anyways ite kyllä tykkäsin. Tästä pääsee ihan konkreettisesti messiin tonne reissulle ja oikeesti näkee millasta on, ettei oo vaa kuvattu niitä "huippukohtia" jotka usein leikataan tubevideoille. Tiivistetysti näytän peukkua ylöspäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi1.9.16

   Mä en kans vois käyttää tästä sanaa mauton. Se oli yks reissupäivä... ja ethän sä nyt varmaan kuvaa sun ja äitis jutusteluja; )

   Poista
  2. Joo pointti olikin saattaa teiät konkreettisesti mukaan! Just näin :-) ja ei en tosiaan kuvaa mun ja äitin jutteluja :-D

   Poista
 7. Anonyymi1.9.16

  Ootko koskaan harjitellut kävelemistä naisellisesti? Periytyvää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sä mun perintötekijöistä tiedät :-Dd

   Poista
 8. Anonyymi1.9.16

  Kävelet vaan samanlailla kuin videolla oleva toinen nainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etköhän voi suoraan vaan sanoo että puhut mun äidistä :-)

   Poista
  2. Anonyymi1.9.16

   Et tainnut kuunnella ollenkaan, mitä Emmi puhui, kun et tiennyt sen toisen naisen olevan Emmin äiti ;)

   Poista