sunnuntai 1. helmikuuta 2015

OUTFIT | COLD WINTER DAY

Kengät ja laukku Forever21
Housut ja farkkupaita H&M
Neule Gina Tricot

Heipsunhei ja ihanaa sunnuntaita sekä helmikuun ekaa! Nää on varmaan mun lemppariasukuvat pitkiin aikoihin, oli kivaa kuvaushetkellä (ja kylmäkin) ja kivaa näitä muokatessa. Tällä kertaa oli sellainen fiilis, että lähes jokainen kuva oli onnistunut, eikä yhtään joutunut funtsimaan, että onko nyt tarpeeksi kuvia yhteen postaukseen... Kiitos siis kuvaajalle!

Viikko on taas mennyt ihan hurjaa vauhtia ja välillä olis kiva saada aika pysähtymään. Toisaalta kuitenkin haluan, että kevät menis hurjaa vauhtia sillä tää samanlaisena rullaava arki ja ainainen pänttääminen alkaa kyllästyttää. Jos joku mua tällä hetkellä piristää niin toi lumi. Vaikka tänä aamuna salilla lähtiessä sai jonkun tovin mopoautoa hangesta kaivaa ja vaikka mulla jalassa olikin talvikengät, tunkeutu lumi silti niistä sisään - tykkään silti tästä kelistä. On ainakin valosaa vähän pitempään ja ei oo ainakaan kurasta tai loskasta. No, kyllä nekin kelit sieltä taas alkaa...

Parin viikon päästä onkin jo hiihtoloma ja kohta helpottaa koulun kanssa taas hetkellisesti. Nyt mun kuitenkin pitää taas mennä, kiirus päivä tulossa!

♥:Emmi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti