sunnuntai 15. helmikuuta 2015

WANHAT 2015


Wanhat on nyt tanssittu ja kyllä tuntuu vähän haikeelta. Kaikki aina sanoo, että nauti siitä päivästä, se menee tosi nopeesti ja nyt voin kyllä itsekin ton allekirjottaa. Muutamia pieniä juttuja lukuunottamatta päivä oli aivan täydellinen ja eläisin sen koska tahansa uudestaan. 

Vaikka pelkäsin kuollakseni, että kaadun ton mekon kanssa niin pysyin kuin pysyinkin pystyssä. Aika usein mun piti kuitenkin ottaa helmasta vähän kiinni etten tallois sitä. Ainoastaan parin kanssa tanssiessa oli jotenkin luotto päällä, eikä pelännyt sitä kompurointiakaan niin paljon. Jos ei muuta, niin mulla oli ainakin superhauskaa tanssiessa ja yleisö varmaan ihmetteli kun repeilin vähän väliä :-D Jännitys laukes heti esittelyn jälkeen niin sai tanssia rennoin fiiliksin. Tanssiaskelistakaan ei tarvinnut enää yhtään huolehtia, ne tuli ihan selkärangasta.

Rankat huvit verottaa aina jaksamisesta pikkasen ja viikonloppu onkin mennyt oikeestaan kokonaan rentoillessa. Onneks nyt alkaa viikon loma ja saa latailla akkuja seuraavaan rutistukseen.

Mulla on vielä kuvia varastossa, niin olisiko teillä halua kuulla vielä jotain mun wanhoista, ehkä vähän enemmän yksityiskohtia tai jotain? Ainakin yhden postauksen kuvineen aattelin vielä tehdä, sisältöön voitte halutessanne antaa ideoita :)

♥:Emmi

6 kommenttia:

 1. Anonyymi15.2.15

  mistä sun mekko on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netistä jostain ulkomailta, en muista mistä :(

   Poista
 2. Anonyymi15.2.15

  Laita teiän omatanssi tänne! (:

  VastaaPoista
 3. Anonyymi16.2.15

  oma tanssi ois ihan huippu kiva nähdä jos sellanen videolta vaan löytyy!

  VastaaPoista