maanantai 2. helmikuuta 2015

WEEK 5

Tässä näitä kokkaustaitoja ihan huipussaan ;D pitkästä aikaa on keitetyt kananmunat taas maistunut, vaikka yleensä en tykkää yhtään! | Myös vihersmoothieta on tullut tehtyä kerran jos toisenkin. Olis kiva syödä noita joka päivä, mutta jotenkin sitä mielummin syö ilta/välipalaks jotain muuta ku vihreetä mömmöä... | Enkun portfolio vihdoin palautettu ja oon kyllä ihan tyytyväinen tohon ulkoasuunkin, jee! 
  
Keskellä koeviikkoa Aschanissa salaatilla! Tykkään, kun on tännekin on tullut muita salaatibaareja, kuin Steiner vaikka se edelleen paras onkin! | Mustavalkosta selfietä, piti vissiin lueskella kokeisiin... | Kevyt viikko on ihan tyhmää, kun koskaan ei tuu pumppia, mutta hiki ainakin tuli kovien aerobisten ansiosta ;)
  
Ekan kerran testimeikkailuja wanhoja varten! Täytynee tesmailla ens viikonloppuna vielä uudelleen, jonkun verran pitää petrata! Haluatteko te jotain meikkitutorialia sitten tästä valmiista meikistä? :) | Ei-niin-onnistuneesta meikistä huolimatta oli pakko räpsiä selfieitä, kun nyt oli meikit naamassa ;D | Eilen heräsin superaikasin ensin lukemaan ja sitten salille, oli hyvä fiilis kun sai treenin niin aikasin vedettyä pois alta!

Tää viikko oli kiva, mutta stressaava. Viikonloppuna en tehnyt kauheesti mitään erikoista ja puhelimen kuvistakin päätellen oon ollut lähes koko viikonlopun kotona... No, joskus näinkin ;D Vikat kokeet onkin nyt alkuviikosta ja sen jälkeen saa alkaa keskittyä ylppäreihin ihan täysillä! Pian aattelin tehdä vähän kirjotuskatsausta taas, kerron siinä sitten lukemisista vähän enemmän... Onko jotain toiveita, mitä haluaisitte siinä kuulla?

Kivaa viikkoa kuitenkin nyt teille, mä lähen tästä pikapikaa kouluun!

♥:Emmi 

4 kommenttia:

 1. Anonyymi2.2.15

  Tuleeko sneak peekiä wanhojen mekosta ja kengistä ym. ennen varsinaisia tansseja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeistään sitten tanssiaisaamuna! :) mun mekko on vielä lyhennettävänä ja saatan saada sen vasta pari päivää ennen niin taitaa venahtaa sneak peakit siihen perjantaihin :(

   Poista
 2. Mikämikämikä toi Aschan on, en ollu ees kuullutkaan :D! Pitääpä käydä testaamassa joku päivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuvillassa se on! :) kannattaa käydä testailemassa kyllä :)

   Poista