sunnuntai 8. helmikuuta 2015

FAVE BLOGS | SPORT & WELLNESS


Vilma on jo tovin matkalaukkuelämää elänyt nuori mallintöitäkin tekevä nainen, joka vastikään muutti Englantiin. Vilman postauksissa mä tykkään vaihtelevuudesta: on syvällisiä pohdintoja, vinkkejä, ruoka- ja treenijuttuja ja matkustelujuttuja. Luokittelisin Vilman kyllä hyvinvointi-kategoriaan, sillä se tuntuu olevan naiselle tärkeä asia. Vilma voittikin blogillaan viime vuonna palkinnon Sport & Wellness blog awardseissa, joten taitava nainen on kyseessä.
   
Start living your best life

Blogin nimi kertookin teille jo varmasti, että kyseessä on oltava hyvinvointiin liittyvä blogi. Start living your best life-blogia kirjoittava Elisa Lepistö ihastuttaa omanlaisella tyylillään - sekä kirjoituksessa että ulkomuodossa. Blogissa on todella usein reseptejä hyviin arkisiin ruokiin ja kuten Vilmankin blogissa, Elisan blogissa pohdiskellaan myös paljon syvällisempiäkin asioita. Mä saan tosi usein lisäenergiaa lukiessani Elisan blogia, varsinkin kun on mieli maassa! Elisa postailee usein myös lyhyitä ja intensiivisiä kotitreenejä, mistä on varmasti monelle hyötyä.
Alexandra Bring

Tämä postauksen ainoa ulkomaalainen bloggaaja on monille varmasti tuttu myös Instagramin puolelta. Tovin Alexandraa instan puolella seuranneena aloin myös lukea hänen blogiaan. Se mistä mä tykkään Alexandran blogissa on lyhyet ja ytimekkäät postaukset, jotka käsittelee yleensä vaan yhtä asiaa. Tykkään myös siitä, että ruotsalaiseen tapaan Alexandra postailee monta kertaa päivässä ja postaukset sisältää paljon myös sitä omaa arkea. Tykkään myös siitä, että välillä Alexandra postailee pelkästään ruotsiksi, jolloin tulee väkisin treenattua luetun ymmärtämistä ;)

Linda Manuella

Lindasta oon varmasti maininnut aiemminkin, sillä hän on yks mun suosikki-fitnessurheilija. Lindan blogissa pääosassa eivät ole kuvat vaan itse teksti. Tykkään Lindan tavasta "ottaa härkää sarvista" ja siitä, että hän kertoo suoraan omat mielipiteensä asioihin ja käsittelee blogissaan ajankohtaisia aiheita lajiinsa liittyen. Linda myös monesti oikaisee ihmisten vääriä käsityksiä fitnekseen liittyen, ja muistuttaa ettei fitnessurheilijan arki ole todellakaan ruusuilla tanssimista.
   
Mini Fitness

Mini Fitness on jo pitkään ollut mun suosikkiblogeja, mitä tulee sport & wellness-osastoon. Blogin pitäjällä Eevi Teittisellä on mun mielestä niin omanlainen ote kirjoittamiseen ja postausten kasaamiseen, etten oo oikeesti vielä törmännyt toiseen vastaavaan. Tykkään myös siitä, että tässä blogissa yhteistyöpostaukset on rakennettu hyvin ja niissä on oikeesti vaan hyviä tuotteita, joista oon itsekin ottanut vinkkejä. Nyt Eevi on juuri Los Angelesissa vietettyään ensin kolme viikkoa Meksikossa, joten blogin on täynnä aurinkoisia lomakuvia!

Vaikka nyt onkin ihanan aurinkoinen sunnuntai ja kehotan teitä kaikkia lähtemään ylös ulos ja lenkille, niin lukekaa vaikka iltalukemiseksi näitä blogeja. Näitä luettua lähtee taas hyvillä fiiliksillä kohti uutta viikkoa.


Mahtavaa sunnuntaita!

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti