keskiviikko 25. helmikuuta 2015

FAILED OUTFIT PICS

Nää epäonnistuneet asukuvat-postaukset on aina ihan mun lemppareita muiden blogeissa, joten päätin itsekin rohkaistua ;) Asukuvien läpikäyminen on kyllä yleensä työn ja tuskan takana ja sieltä löytyy joukosta jos jonkinmoista epäonnistunutta otosta. Yleensä ne on just näitä "anna mä katon onks ne asetukset oikeesti hyvin" -hyökkäyksiä kameraa kohti, "venaas mä lähen lentoon", kun revitään käsiä taskusta tai pahimmassa tapauksessa koko kuvasetti epäonnistuu. Mulla oli kesällä Espanjassa yks niin kiva asu, mutta yhden jos toisenkin muuttujan takia niitä kuvia en oo koskaan julkaissut :-D Ja kävihän mulla joulupäivän asujen kanssa myös köpelösti - kuvat oli syystä tai toisesta rakeisia, enkä niitä sitten viitsinyt julkaista :/

Huomaatteko kuinka oikeesti vaatii duunia, että saa ees jonkinlaiset asukuvat kasaan? Mietin välillä, että miten esim. Angelica Blick näkee vaivaa asukuviensa eteen, niitä tulee joka päivä, ne on toinen toistaan upeempia ja huh!

Mitäs tykkäsitte vähän erilaisista asukuvista? ;)

♥:Emmi


17 kommenttia:

 1. Anonyymi25.2.15

  onhan noi asukuvat rennompia ja inhimillisempiä! :D Mulla ois kysymys: En käytä meikkivoiteita tai valokyniä yms, vaan puuteria. Oisko sulla suositeltavaa puuteria tähän käyttöön? Käytän nyt Stay Mattea :) Kiitos etukäteen! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! :D ja tuohon puuteriasiaan: puuterihan on oikeastaan sitä varten, että se kiinnittää meikkipohjan, eikä se ole niinkään välttämätön. Tästä syystä mä en itse käyttäis pelkkää puuteria, en usko että se toimis niin hyvin! Stay matte on kuitenkin puuterina ihan kelpo ja ainakin hinta-laatu-suhteeltaan hyvä ja käytinkin sitä itse monta vuotta :) nyt mulla on käytössä Lumenen peruspuuteri, en muista nimeä mutta tummansininen paketti!

   Poista
  2. Anonyymi25.2.15

   Oon nyt eri anonyymi kun tuo kysyjä, mutta voihan puuteria käyttää ihan vaik jos ei tarvi meikkivoidetta mut on rasvottuva ja kiiltävä naama niin estämään sitä :)

   Poista
  3. Anonyymi26.2.15

   eri ano tääl vastailemas :) ite suosittelen jotakin cc- tai bb-puuteria ne toimii hyvin ja on koostumukseltaan vähän meikkivoiteen tapasii eli ei niin kuivii ! :) myös lumenelta löytyy sellanen mattameikkipuuteri joka on meikkivoiteen ja puuterin sekotus, se on tosi hyvä ja ei tuki akneihoakaan, piti finnit jopa kurissa ! :)

   Poista
  4. A1: No joo eiköhän tossa tapauksessa. Mun mielestä se silti näyttää vähän oudolta "pelkästään" :/
   A2: Muistelinkin että jotain tollasta on, mutta en sanonu mitään koska en viittiny lähteä keksimään päästäni mitään :D Hyvä vinkki :)

   Poista
 2. Anonyymi25.2.15

  Nää kuvat on musta kivempaa!!:)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi25.2.15

  Mä tykkäsin myös näistä kuvista! Tällästä lisää, voisit vaikka laittaa jotain muiden ottamia tilannekuvia susta. Ois myös hauska, jos kertoisit susta vähän nuorempana, millanen olit esim. seiskaluokalla. Sitte olis myös mukava kuulla sun pikkuveljestä jotain :). En myöskään muista, että oisit koskaan kertonut sun isästä täällä, toki ymmärrän jos et hänestä mitään halua kertoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän toinenkin tällänen tänne joskus saada :) ja mulla ei kauheasti vanhoja kuvia ole, mutta koitan etsiä! Iirosta varmasti myös postausta tulossa :)

   Poista
 4. Anonyymi25.2.15

  Hei voisitko tehä semmosen postauksen jossa kertoisit sun lempikirjoista! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeastaan lue ellei koulusta käsketä, joten tää menee vähän vaikeeks ;)

   Poista
 5. Anonyymi25.2.15

  Oon rakastunut sun hiuksiin, millä aineilla niistä saa tuollaiset :o?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä laita näihin shampoon ja hoitoaineen lisäksi muuta kuin hoitosuihketta ja joskus tehohoidon! Kiitos paljon :))

   Poista
 6. Anonyymi26.2.15

  Jos sulla ois jakaa terveellisiä ja helppoja kokkausreseptejä ni ois kiva jos niitä viittisit postailla :) terveisin ikuinen kanan syöjä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toinen ikuinen kanansyöjä :D Jotain oon jo julkassut (niissä useemmissa on kyllä kanaa...), kannattaa katsoa "ruokaohje"-tägin alta jos jo löytyis jotain kiinnostavaa :)

   Poista
 7. Anonyymi4.3.15

  Moro
  T.postausstalkkeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You stalker :))) miks just tää postaus :-D

   Poista