maanantai 10. marraskuuta 2014

WEEK 45 | THROUGH MY PHONE

Yritin lukea bilsan pistariin, lopputulos oli se, että avasin kirjan ja suljin samantien... | Matkalla matsiin! Eipä ollu muutakaan tekemistä, kun räpsiä selfieitä automatkalla :-D | Ihanan pikkufanin kanssa jännäilemässä ennen pelin alkua.
 
 Vikat räpsyt pelistä, ennen peliajan loppumista. Hyvä oli matsi, vaikka koko pelin ajan oli toi meiän söpö pikkujätkä lievästi häiritsemässä pelin seuraamista, hahah. | Kulttuuripäivänä meiän Fatmanin kanssa ;) | Torstaina olin niin uupunut ja kulttuuripäivän aiheuttama stressi vihdoin ohi, niin skippasin saleilut ja menin mieluummin saunomaan ja rentoutumaan.
 
Perjantaina ei kyllä moppella kouluun asti päästy. Onneks sain sitte kyydin suuntaan jos toiseenkin, eikä tarvinnut mennä bussilla. | Perjantai-selfie. Ei liian ilonen, koska oli niin tekemisentäyteinen viikonloppu edessä. | ♥♥♥ Ihanan Essin kanssa Skypeilyä perjantaina, syy jonka takia mulla ei ollut puhelimessa akkua enää illalla...
 
Ristiäispäivän pikaräpsy! Olipas paljon lunta, nyt toi kaikki on jo sulanut pois... | Mä ja höppänä tsiigailtiin yhessä aika-ajoja lauantaina, kyllä siitä vielä formulajätkä kasvaa ;) | Iltakahvit Anun kanssa lauantaina, oli taas niin hauska ilta neidin kanssa ♥

Tän postauksen piti nähdä päivänvaloa jo tänään aamulla, mutta noh venahti tietyistä syistä vähän. Mun piti viikonloppuna suunnitella koeviikon ajan postaukset, lukea bilsan kirja ja tehdä muutenkin vaikka ja mitä kouluhommia ylppäreihin lukemisen lisäksi. No, ainoo mitä aikaseks sain oli se jokapäiväinen ylppäreihin luku mikä ei tosiaan oo paljon per päivä. Olin vaan ihan sairaan väsynyt koko viikonlopun - se tarkottaa siis enemmän hommia tälle viikolle. Eilenkin söin mieluummin jäätelöä ja kattelin vanhoja kuvia, kun luin tai tein blogihommia.

Pakko vielä sanoa, että alko taas viikko hienosti. Reväytin/venäytin/runnoin/tuhosin/mitävaan mun takareiden aamulla ja aamupäivä menikin sitten kylmäpussin ja buranan voimin. Nukahdin ruotsin tunnilla ja muutenkin on ihan sairaan vetämätön olo. Kai se tästä, alku aina kankeaa, mutta loppua kohti paranee ;)

Äiti heitti eilen illalla hullun ajatuksen ilmoille: mitä jos koko perhe vaihdettas salia, kun nää kortit loppuu? Tää nyt on vaan hullu ajatus, mutta hei porilaiset! Kertokaapas mikä on Porin paras kuntosali ja miksi? 

♥:Emmi   

2 kommenttia:

  1. Anonyymi20.11.14

    Miten aattelit selvitä bilsan kakkoskurssista? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä nyt niin paska oo ettenkö selviäis, enkä muutenkaan tajuu sitä hypetystä että bilsa2 on niin kamala :D

      Poista