sunnuntai 23. marraskuuta 2014

COCONUT CHICKEN

TARVITSET:
n. 300g broilerin fileesuikaleita
puoli pakettia kidneypapuja
puoli purkkia kookosmaitoa
riisiä (mieluiten basmati&thai)
wokkikasviksia     

Vihdoin nää kuvat näkee päivänvaloa! Testailin tätä reseptiä jo jonkin aikaa sitten, mutta en oo millään kaikilta reissupostauksilta sun muilta ajankohtaisuuksilta tätä kerinnyt postailemaan. No, tässä tää kuitenkin tulee:

Mun lempparisafkapostauksia blogeissa on yleensä just nää yksinkertaiset, mutta terveelliset safkat, mitä voi valmistaa itselle vaikka päivälliseks synkkänä syysiltana. Toivottavasti tää mun omasta päästä heittämä kanaruoka on teidän mieleen yhtä paljon, kuin se oli mun mieleen!

Tässä olennaisinta on varmaan ajoitus. Riisit voi heittää kiehumaan suht samaan aikaan kun kanoja alkaa paistaa, sillä kanojen ja wokin valmistuksessa menee melkolailla saman verran aikaa, kuin riisin kiehumisessa. Paistoin ensin siis kanat ja maustoin ne muistaakseni ainakin currylla ja cayennepippurilla. Cayennepippuria laitoin aika paljon, sillä halusin että tää ruoka on melko mausteista ja tykkään siitä voimakkaasta mausta, minkä cayennepippuri tuo. Kun kanat oli kypsiä, kaadoin joukkoon kookosmaidon ja annoin poreilla miedolla lämmöllä sen aikaa, kun kypsensin kasviksia ja papuja pannulla.

Noita papuja ei siis tarvitse keittää, sillä paketin ohjeen mukaan niille riittää kuumennus esim pannulla. Niiden ja wokkikasviksien kypsennys sujuu ihan muutamassa minuutissa. Tän jälkeen kaadoin kookosmaidossa hautuvan kanan kasvisten ja papujen joukkoon, sekoitin ja annoin niiden vielä hetken olla liedellä.

Sitten ei muuta, kun riisit kattilasta lautaselle ja kanawokki päälle! On muuten niin hyvää, että jösses :-D Nää oli niitä perjantai-illan ideoita, kun kauppaan mentäessä pohdein mitä sitä haluaakaan syödä. Meneekö testiin?

Ihanaa sunnuntaita muuten jokaikiselle, mun päivä menee matikan parissa!
♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti