lauantai 1. marraskuuta 2014

PIKAKATSAUS PUUVILLAAN


Mun piti niin tulla postaamaan ekat fiilikset torstaina auenneesta kauppakeskus Puuvillasta jo sillon torstaina, mutta illalla kun salilta kotiin saavuin niin taistelu läppärin kanssa oli ihan loputon. No, eilen päivitin itse virustentorjuntaohjelman ja latasin uuden selaimen (niiden kolmen toimimattoman tilalle) koneeseen ja nyt toimii taas - ainakin jotenkin.

Tosiaan, Puuvilla aukes kun aukeskin torstaina ja käytiin kavereiden kanssa siellä nopeasti piipahtamassa. Tosi mageeta, että meilläkin on nyt Porissa kaikki noi kaupat, mistä ennen on vaan saanu haaveilla. Tiedän ainakin jo, mihin suuntaan jouluostoksille... Yhden kaverin sanoin: "ihan sika hieno, ei uskois että Porissa on semmonen" ja niinhän se menee! Odotan vaan, että pääsen testailemaan kaikki uudet kuppilat ja raflat, haha!

Mä en Puuvillasta ostanut muuta kun uuden CC-voiteen, kun Lumenen tuotteet oli Cittarissa -40%. Aika monet oli hamstrannu paljon kaikenlaista ja varmaan jokasen vastaantulijan kädessä näky pussi jos toinenkin. Mä en oikeestaan mitään tarttenut (paitsi sen CC-voiteen), joten turhaan mä rahojani siellä olisin tuhlannut. Meen joulun alla sitte kiertelemään, jos löytyis jotain kivaa omaan lahjalistaan ja tietenkin omille läheisille jotain lahjoja! 

Viikonloppu meneekin melkein eriskummalliseen tapaan - lähes kokonaan koulujuttuja tehden. Eilen luin taas päivittäisen annoksen uskonnon ylppäreihin sekä kiitettävästi jo koeviikkoa silmällä pitäen.  No, tänään mä kyllä lopetan lukemisen jo iltapäivällä ja suuntaan ihan muualle! Ja viikonloppuna tulee myös formulat, joten ei ollenkaan huono viikonloppu, vaikka koulujuttuja olis ihan muillekin jakaa.. Haluisko joku?

Kivaa lauantaita ja mahtavaa marraskuuta tyypit!
♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti